Is Dünyasi, Kütahya'da Düzenlenen 'INOVEL 24'Te Bulustu

Kütahya’da Dumlupinar Üniversitesi Inovasyon ve Liderlik Toplulugu tarafindan ’INOVEL 24’ etkinligi düzenlendi. Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen ve iki gün süren programa is dünyasindan bir çok önemli isim konusmaci olarak katildi.

Is Dünyasi, Kütahya'da Düzenlenen 'INOVEL 24'Te Bulustu
Programa katilan ögrencilere yiyecek ve içecek ikrami yapilirken, eglenmek isteyen ögrenciler, özel hazirlanan oyun katinda, oyunlar oynayip hediye çekilisine katildilar.

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Inovasyon ve Liderlik Toplulugu Baskani Mustafa Berkay Yigit, "Bu sene içerisinde toplulugumuzla farkli zirveler düzenledik ve bugün, burada gördügünüz sahnede, INOVEL 24’ü gerçeklestiriyoruz. Bu da bizim aslinda toplumumuzun ismini tasiyan bir imza etkinligimiz. Iki gün süren, sene sonunda gerçeklestirdigimiz bir kariyer zirvesi. Beser oturumdan iki günde toplam 10 oturum gerçeklestirdik. Yukarida oyun katimiz bulunuyor. Oyunlarda topladigimiz puanlarla çekilislere katilan arkadaslarimiza hediyeler veriyoruz. Asagi katta, insanlari sabah 10’dan aksam 4’e kadar burada tuttugumuz için aciktiklarinda ve susadiklarinda yiyip içebilecekleri fuaye alani bulunuyor. Her oturum arasinda bir seyler ikram ediyoruz" diye konustu.



Bu sene toplulugun 12. yasini kutladiklarini ve Dumlupinar Üniversitesi’nin en köklü topluluklarindan biri oldugunu belirten Mustafa Berkay Yigit, "Bugün 85 kisilik bir ekibiz. Insallah sayimiz daha da artacak ama sayidan daha önemli seyler var, buradaki aidiyet, herkesin içinde vefa duygusu olmasi ve alt üst iliskisine saygi duyulmasi. Burada yaptigimiz islerin hiçbiri kolay degil. Daha dün burada bin 200 katilimci agirladik. Onlari organize etmek, yönetmek, sahne arkasi, tasarim kismi, fuaye kismi var. Farkli yerlerde görev alan arkadaslarimiz var. Umarim benimle beraber çalisan ekip arkadaslarima da bir seyler ögretebilmisimdir. Kendileri çok memnun olduklarini söylüyor. Programda üst düzey firmalardan degerli konusmacilarimiz var. Onlardan mükemmel geri dönüsler aliyoruz. Bunlar bizi çok mutlu ediyor, ayni zamanda sasirtmiyor çünkü bu sürekli yaptigimiz bir is" dedi.

Katilimci belgelerinin teslimi ile program sona erdi.
Kaynak: İHA