Büyükçekmece'de Kiran Kirana Tavla Turnuvasi Heyecani

Tavla tutkunlari Büyükçekmece Belediyesi Geleneksel 2. Klasik Tavla Turnuvasi’nda bulustu. Prof. Dr. Türkan Saylan Spor Tesisleri’nde 2 gün boyunca devam eden turnuvaya katilan 128 oyuncu kiran kirana mücadele etti.

Büyükçekmece'de Kiran Kirana Tavla Turnuvasi Heyecani
Turnuvada kazanan yarismacilara ödüllerini takdim eden Büyükçekmece Belediye Baskan Yardimcisi Ömer Kazanci yarismacilari tebrik ederek söyle konustu:

‘’Iki gündür devam eden turnuvamiz bugün nihayete erdi. Çok çekismeli bir maç oldu finalde. 7-6 skorla Süleyman Marangoz arkadasimiz yarismayi kazandi. Ben de sahsen ilk turda geçtim ama ikinci turda elendim. Gerçekten Büyükçekmece ilçesi sansli insanlarin yasadigi bir ilçe. Sanatin, sporun, kültürün en fazla yasandigi bir ilçe. Yesil alanlariyla, spor alanlariyla çok güzel bir ilçe. Bu ilçeyi bu sekle getiren burada uzun süre belediye baskanligi yapan Dr. Hasan Akgün’dür. Bu vesileyle turnuvaya katilan bütün Büyük Büyükçekmeceli hemsehrilerimize tesekkür ediyoruz. Kazananlari kutluyoruz, kaybedenleri bir dahaki turnuvaya bekliyoruz. Çok güzel bir turnuva oldu.’’

‘’Çok güzel bir turnuvaydi’’

Turnuvada dereceye giren yarismacilar çok mutlu olduklarini belirterek duygularini söyle dile getirdi;

Süleyman Marangoz, ’’ Turnuva için Sayin Hasan Akgün Baskan’ima tesekkür ederim. Çok güzel bir turnuvaydi. Katilan arkadaslara da, herkese tesekkür ederim. Güzel bir gün geçirdik. Birinci oldugum için mutluyum‘’ dedi.

Noushin Rashidinava ise, ‘’Iki gün çok eglendik, çok güzeldi. Efsane heyecan yasadik. Ödüller bir kenara, onun keyfi, eglencesi bambaska bir sey. Insallah tekrar bu heyecani yasayalim. Çok mutluyum. Çok tesekkür ediyorum her sey için’’ ifadelerini kullandi.

Kazananlar belli oldu

Büyükçekmece Belediyesi 2. Klasik Tavla Turnuvasi 2 gün süren çekismeli mücadelenin ardindan son buldu. Rekabetin doruga ulastigi turnuvanin tamamlanmasiyla düzenlenen ödül töreninde birinci, ikinci, üçüncü oyunculara ve en çok tur atlayan oyuncuya ödülleri Büyükçekmece Belediye Baskan Yardimcisi Ömer Kazanci tarafindan takdim edildi.

Ödül alan oyuncularin listesi su sekilde olustu:

Birinci: Süleyman Marangoz

Ikinci: Firat Sönmez

Üçüncü: Erdem Demir

En çok tur atlayan Kadin Oyuncu: Noushin Rashidinava
Kaynak: İHA