Osmanli Kasabasindaki Sakli Güzellik

Bolu’nun tarihi Osmanli kasabasi Göynük ilçesinde bulunan Sünnet Gölü Tabiat Parki, ziyaretçilerine kalabalik sehir hayatindan uzak dogayla iç içe zaman geçirme imkani sunuyor.

Osmanli Kasabasindaki Sakli Güzellik
Tarihi Ipekyolu üzerinde yer alan ve 2017’de "sakin sehir" ilan edilen Osmanli kasabalarindan Göynük, kültürel zenginliginin yani sira, dogal güzellikleriyle de ilgi çekiyor. Göynük merkeze yaklasik 25 kilometre uzaklikta bulunan Sünnet Gölü Tabiat Parki da, ziyaretçilerine kalabalik sehir hayatindan uzak dogayla iç içe zaman geçirme imkani sunuyor. Temiz su kaynaklari, karaçam ormanlari ve çesitli dogal güzelliklere sahip Sünnet Gölü Tabiat Parki, her mevsim doga turizmini seven vatandaslarin rotasinda yer aliyor. Sünnet Gölü Tabiat Parki’na gelen ziyaretçiler göl çevresinde yürüyüs, piknik ve kamp yapma imkani buluyor.

"Temiz ve sakin olmasi bizi cezbediyor"

Hafta sonlari firsat buldukça ailesiyle birlikte Sünnet Gölü’ne geldigini söyleyen Gökhan Karabatman, "Elimizden geldigince böyle alanlara gelmeye çalisiyoruz. Gayet sessiz bir yer. Zaten Göynük ’sessiz sehir’ unvanina sahip. Buraya geldigimiz için çok mutluyuz. Temiz ve sakin olmasi bizi cezbediyor. Ailemizle birlikte piknik yapabilecegimiz yerler mevcut. Herkesin gelmesini tavsiye ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA