Uçurtma Etkinliginde 7'Den 70'E Herkes Çocuklar Gibi Eglendi

Eskisehir Teknik Üniversitesi’nde (ESTÜ) baharin gelisini kutlamak ve dönem sonu sinavlari öncesinde ögrencilerin moral ve motivasyonlarini artirmak için düzenlenen Bahar Senligi’nin son gününde uçurtma festivali düzenlendi.

Uçurtma Etkinliginde 7'Den 70'E Herkes Çocuklar Gibi Eglendi
ESTÜ’deki Bahar Senligi’nin son gününde uçurtma etkinligi düzenlendi.

Herkesin katilimina açik olan etkinlige vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Yogun katilim ile gerçeklesen uçurtma etkinligine Eskisehirlilerin yani sira sehir disindan da katilimlarin oldugu gözlemlendi. Keyifli ve ve renkli dakikalarin yasandigi etkinlikte 7’den 70’e herkes gökyüzünde rengârenk uçurtmalarini uçurdu. Uçurtma etkinliginin yani sira müzik esliginde çesitli yarismalar ve dans gösterileri de yapildi.

"Eskisehir’in en güzel etkinliklerinden birisi"

ESTÜ’nün düzenlemis oldugu uçurtma uçurma etkinligine esi ve çocugu ile birlikte katilan Mihriban Delibal, "Benim için ve özellikle oglum için çok güzel geçiyor. Bence Eskisehir’in en güzel etkinliklerinden birisi. Biz buraya yeni geldik, esimle beraber ilk etkinligimiz oldu. Çok mutluyum, hem görsel olarak hem de etkinlik olarak çok güzel görünüyor. Biz çok egleniyoruz. Çocugum için de heyecan verici, ekstra bizim için de çok heyecan verici. Oglum uçurtmayla ilk kez tanisiyor. Böyle bir etkinlik oldugu için hem kendi adima hem de çocugum adina çok tesekkür ediyorum" seklinde konustu.



"ESTÜ böyle etkinliklerin devamini getirirse çok mutlu oluruz

Ailesi ile birlikte etkinlige gelen ve çocuklar gibi uçurtma uçurdugunu belirten Mesut Mutlu, su ifadeleri kullandi:

“Bugün buraya öglen ikide üç yasindaki çocugumla geldik. Ikimiz de çocuklar gibi sendik. Bu güzel etkinlik için Eskisehir Teknik Üniversitesi’ne tesekkür ederiz. Geldigimde biraz sasirdim, bekledigimden daha çok insan vardi. Havanin kapali olmasi aslinda daha iyi oldu, günes altinda çocuklarimizla bu kadar eglenemeyebilirdik. Mezun oldugum üniversitede su an oglumla çok güzel bir etkinlikteyim. ESTÜ böyle etkinliklerin devamini getirirse çok mutlu oluruz. Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan’a ayrica tesekkür ederim."
Kaynak: İHA