Cumhurbaskanligi Tarafindan Yapilan Atama Kararlari Resmi Gazete'de

Cumhurbaskanligi tarafindan yapilan atamalar hakkinda karar Resmi Gazete’de yayimlandi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasi ile yayimlanan karar ile birlikte, Hazine ve Maliye Bakanliginda açik bulunan Hazine ve Maliye Basmüfettisliklerine 3 sayili Cumhurbaskanligi Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri geregince Hazine ve Maliye Müfettisleri Bayram Mavi, Hanifi Pekdemir, Oguzhan Uzuner, Pinar Bilgen ve Talha Koç atandi. Bakanlikta açik bulunan Hazine Baskontrolörlügüne ise Meryem Kosar getirildi.

Hazine Kontrolörlüklerine ise yapilan yeterlilik sinavinda basari gösteren Stajyer Hazine Kontrolörleri Emine Açikgöz Engin, Hafize Mehtap Imamoglu, Servan Kutlucan, Ogulcan Çolak, Didem Güçlü, Hüseyin Topal, Ferhat Içel, Inanç Kaplan, Yunus Ayan, Alperen Olgun, Melda Nur Nogay, Yavuz Selim Bayrakçi, Zeynep Tusun ve Ömer Faruk Kocamis atandi.

Atama kararlari ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanliginda açik bulunan Basmüfettislere ise Mehmet Yavuz Ates, Erdinç Yilmaz ve Mustafa Babur atandi. Kültür ve Turizm Bakanliginda Bayburt Il Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoglu ve Gümüshane Il Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ates ise görevden alindi.

Tarim ve Orman Bakanliginda yapilan atamalarla birlikte bakanlikta açik bulunan Basmüfettisliklere Sezai Yücel, Yusuf Oguz Dündar, Hasan Çaglayankaya, Onur Eminoglu, Asuman Bora, Samet Dogan ve Fatih Diler getirildi.



Sanayi ve Teknoloji Bakanliginda ise açik bulunan Müfettisliklere yapilan yeterlilik sinavinda basari gösteren Müfettis Yardimcilari Yunus Emre Asil, Emre Akgün, Mustafa Mermer, Safa Alagöz, Harun Ünal, Esra Dursun ve Sefa Kaya atandi.

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanliginda ise Is Müfettisleri Ali Akkurt ve Embiya Yildirim yayimlanan kararla birlikte görevden alindi.
Kaynak: İHA