Büyükçekmece'de El Emegi, Göz Nuru Essiz Eserler Sergilendi

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Güzel Sanatlar Kursu ögrencilerinin bir yildir üzerinde çalistiklari birbirinden özel ve essiz eserlerinin yer aldigi ‘Dönem Sonu Sergisi’ Mimar Sinan’in eseri tarihi Kursunlu Han’da (Kervansaray) sergilendi.

Büyükçekmece'de El Emegi, Göz Nuru Essiz Eserler Sergilendi
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Güzel Sanatlar Kursu ögrencilerinin bir yil içinde hazirladiklari eserler için ‘Dönem Sonu Sergisi’ düzenlendi.

Mimar Sinan’in eseri olan Kültürpark tarihi Kervansaray’da düzenlenen serginin açilisi Büyükçekmece Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün katilimiyla gerçeklesti. Baskan Akgün, sergideki her bir eserin büyük emekler harcanarak üretildigine dikkat çekerek, bu özel eserlerin üretilmesinde emegi geçen Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin egitmen ve kursiyerlerini kutladi. Büyükçekmece tarihi Kervansaray’da açilan sergi 1 Haziran’a kadar ziyarete açik kalacak.

‘’Bütün yil çalisip ürünlerimizi çikarttigimiz çok önemli bir gün’’

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Güzel Sanatlar Dönem Sonu Sergisi’nde kursiyerlerin el emegi ve özel isçilikle hazirladiklari Brezilya nakisi, kurdele nakisi, keçe, el sanatlari mefrusat, ahsap boyama, telkari, taki tasarim, igne oyasi, Türk nakislari, örgü, ev tekstili, makrome, kumas boyama, cam sanati gibi birbirinden farkli branslardaki eserler yogun ilgi gördü. Esi Hatice Akgün ile birlikte stantlari gezen Büyükçekmece Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün, kursiyerleri ve egitmenleri kutlayarak sertifikalarini takdim etti.
Kaynak: İHA