Ünlü Sanatçi Naz Ölçal GKV Festivalinde Sahne Aldi

Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari 60. Yil Festivali kapsaminda sahne alan ünlü sanatçi Naz Ölçal, seslendirdigi bir birinden güzel parçalarla sevenlerini adeta costurdu. GKV Özel Okullari mezunu olan Naz Ölçal sanat dünyasinda kendi yazdigi parçalari seslendirmesiyle tanitan ve gençler arasinda büyük ilgi gören bir sanatçi olarak festivalin ilk gecesine damgasini vurdu.

Ünlü Sanatçi Naz Ölçal GKV Festivalinde Sahne Aldi
Kurulusunun 60. yilini çesitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari yetistirdigi bir çok alandaki ögrencisini de etkinliklere davet ederek ögrencilerle bulusturuyor. GKV 60. Yil Festivali kapsaminda düzenlenen ilk konserde GKV Özel Okullari mezunu olan ve sanat alaninda önemli basarilara imza atan ünlü sanatçi Naz Ölçal sahne aldi.

Kendi yazdigi ve besteledigi parçalariyla sevenlerine unutulmaz bir gece yasatan Naz Ölçal, GKV ailesinin bir parçasi olmaktan gurur duydugunu ifade ederek konseri izleyen GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Nüket Ersoy’a mesleki kariyerinin gelisiminden dolayi tesekkür etti. Konserin finalinde GKV Özel Okullari Genel Müdürü Fevzi Gürsel ünlü sanatçi Naz Ölçal’a gecenin arisina bir çiçek ve bir plaket takdim ederek basarilar diledi. Konsere yogun ilgi gösteren sanat sevenler Gaziantepli ünlü sanatçi Naz Ölçal’i ayakta alkisladi.
Kaynak: İHA