Geçit, Yol Çalismalarini Inceledi

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, Kiltepe mahallesindeki Kiliçaslan Ilkögretim Okulu ile Biruni Ortaokulu arasindaki baglanti yolunun tam kaplamali sicak asfalt serimi ile temiz, düzenli ve konforlu bir görüntüye kavusturup, mahalle sakinlerinin yol sorununu kökten çözüme kavusturduklarini söyledi.

Geçit, Yol Çalismalarini Inceledi
Kiltepe Mahalle Muhtari Celal Demirtas ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine Kiltepe mahallesindeki Kiliçaslan Ilkögretim Okulu ile Biruni Ortaokulu arasindaki baglanti yolunu düzenleyen Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, daha sonra tam kaplamali sicak asfalt serimi yaparak bölgenin hem ulasim kalitesini artirdi hem de ögrencilerin okullarina rahat bir sekilde ulasmasina imkan sagladi. Kiltepe’deki çalismalari yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Yesilyurt Belediye Baskani Prof.Dr.Ilhan Geçit’e mahalle sakinleri ve çocuklar büyük ilgi gösterdi.

“Baskanimiz sözünü yerine getirdi”

Iki okul arasindaki baglanti yolunun açilmasi ve düzenlenmesinden duyduklari memnuniyeti dile getiren Kiltepe Mahalle Muhtari Celal Demirtas, “Baskanimiz ve Fen Isleri ekiplerinden Allah razi olsun, iki okulumuz arasindaki baglanti yolumuz sicak asfalt ile temiz ve güzel bir görüntüye kavustu, burasi hem tozdan kurtuldu hem de çocuklarimiz artik daha rahat bir sekilde okullarina gidebilecekler, verdigi sözleri yerine getiren Belediye Baskanimiza mahalle sakinleri adina tesekkürlerimi sunuyorum” seklinde konustu.

“Talepler planli çalismalarla çözüme kavusuyor”

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit ise Kiltepe mahallesinde ki yol açma ve düzenleme çalismalariyla birlikte vatandaslarin yol sorunlarini teker teker çözüme kavusturduklarini söyledi.



Belediye’ye iletilen tüm talepleri belirli bir planlama halinde çözüme kavusturmaya devam ettiklerini ifade eden Baskan Geçit, “Mahallelerimizin eksikliklerini teker teker çözüme kavusturmaktayiz. Ilçemizin dört bir tarafina kaliteli yatirimlar ulastiran Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekiplerimiz, Kiltepe mahallesinde hem iki okulumuz arasinda baglantiyi saglayan hem de vatandaslarimizin yogun olarak kullandigi bu yolumuzu düzenleyerek sicak asfalt serimi ile temiz bir görüntüye kavusturdular. Seçim döneminde vatandaslarimiza ‘ilçemizdeki yolun üstü ile alti arasindaki gelismislik farkini tamamen ortadan kaldiracagimiza’ yönelik sözler vermistik. Kiltepe ve diger bölgelerde devam eden yatirimlarimizla birlikte verdigimiz sözleri yerine getirme noktasinda kararli adimlar atiyoruz. Mahalle muhtarimiz ve mahalle sakinlerimizin de destekleriyle Kiltepe mahallemizdeki bu yolumuzu bastan asagiya düzenleyerek hemsehrilerimizin hizmetine sunduk, hayirli ve ugurlu olsun. Sahada alin teri dökerek yogun bir çaba sarf eden mesai arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Vatandaslarimiz hizmetlerin her zaman en güzeline ve en iyisine layiktir. Özellikle çocuklarimizin mutlulugunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Çocuklarimiza güzel bir gelecek emanet etmek için ekiplerimizle birlikte 7/24 görev basindayiz” diye konustu.

Mahalle sakinleri ve çocuklarda, yolun düzenlenip asfaltlanmasindan dolayi Baskan Geçit’e tesekkürlerini sundular.
Kaynak: İHA