KAYOTED'in Ilk Genel Kurulu Gerçeklestirildi

Kayseri Otelciler Dernegi’nin (KAYOTED) ilk genel kurulu gerçeklestirirken; dernek baskani Murat Erdal; “Kayseri’nin turizmde hak ettigi yeri almasi için elimizden geleni yapacagiz” dedi.

KAYOTED'in Ilk Genel Kurulu Gerçeklestirildi


KAYOTED’in Genel Kurulu bir otelde gerçeklestirildi.

Kurulda Murat Erdal baskan olarak seçilirken; dernek üyeleri ilk toplantisini da gerçeklestirildi.

Toplantida konusan KAYOTED Baskani Murat Erdal; "Ilk genel kurulumuzu gerçeklestirdik. Yönetim, divan ve denetim kurulumuzun hayirli olmasini temenni ediyorum. Kayseri’nin turizmde marka sehir olmasi noktasinda gereken her türlü adimi atacagiz. Bu konuda da çesitli kararlar aldik. Tanitim ve yatirim icra kurulu olmak üzere iki farkli kurulumuz olacak. Kayseri’nin turizmde hak ettigi yeri almasi için elimizden geleni yapacagiz. Bu dernegin kurulmasinda katkisi olan herkese tesekkür ediyorum” dedi.



Dernek yöneticisi Serhan Çetinsaya da; “Kayseri Otelciler Dernegimiz sehrimiz için hayirli olsun. Uzun zamandir konustugumuz, faaliyete geçirmek için geç kaldigimiz bir olusumdu. Suan burada ilk genel kurulumuzu da gerçeklestirdik. Kayseri’ye gönül vermis, Kayseri’nin turizminin gerçeklesmesi noktasinda elinden gelen gayreti sunan kurucu üyelerimizle birlikte ilk toplantimizi yaptik. Kayseri’mizin reklam, tanitim, yerli ve yabanci turiste daha nitelikli hizmet verilmesi için dernek olarak faaliyetlerimizi sürdürecegiz. Biz hem Kayserili hem de Kayseri yatirimcisi olan bir birey olarak Kayseri’nin marka degerinin layik oldugu yerde olduguna düsünmüyoruz. Kayseri gerek medeniyeti gerek ekonomide ki payiyla daha çok sanayicilikte öne çikmis bir sehir. Bu yeni olusumdan sonra özellikle yerli ve yabanci turistlerde daha çok otel doluluklarimizi, kültür sanat etkinliklerimizi önümüzdeki yillarda artirarak yatirimcilarin da daha bol kazanmasini saglayacagiz” ifadelerini kullandi.

KAYOTED Baskan Yardimcisi Mehmet Dogan ise; “Bizim dernek olarak amacimiz Kayseri’yi tur düzenlenebilen bir sehir yapmak istiyoruz. Kayseri’mizin çok güzel yerleri var. Gezilip, görülmesi gereken muhtesem yerleri var. Bunlarin hepsinin tanitimlarini yapip yurtiçi ve yurtdisi misafirlerimizi Kayseri’mizde agirlayacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA