Esenyurt'ta Okulda Baslayan Tartisma Sonrasi Bir Çocuk Bayilana Kadar Darp Edildi

Esenyurt’ta okulda bir grup ögrenci ile tartisan çocuk, ertesi gün sokak ortasinda tekme tokat darp edildi. Çocugun kolu kirilirken, yasanan darp ani güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Olay, dün ögle saatlerinde Esenyurt Sultaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, önceki gün okudugu okuldaki gençler ile ögrenci Hasan Karasati arasinda bilinmeyen nedenle tartisma çikti. Tartismanin ertesi gününde bu kez yaklasik 7 çocuk, Hasan’in yasadigi mahalleye geldi. Taraflar arasinda tartisma sürerken çocuklar, Hasan’i sokak ortasinda darp etti. Kalabalik tarafinda yumruk ve tekme atilan çocuk bir süre sonra yerde yatmaya basladi.

Olayi gören sokak sakinleri duruma müdahale ederken Hasan’i babasi Adem Karasati, oglunu hastaneye götürdü. Olay sonrasi çocugun kolunun kirildigi ve alçiya alinmasinin ardindan taburcu edildigi ögrenildi. Baba Adem Karasati, konu ile ilgili karsi taraflarin ailelerinden davaci olmayacagini söyledi.

Yasanan darp ani ise sokaktaki güvenlik kamerasiyla saniye saniye görüntülendi.

“Karsi taraftan davaci degilim. Baska ailelere de herkes kendi çocuguna sahip çiksin diyorum”

Hasan’in babasi Adem Karasati, yasanan olayla ilgili konusarak “ Ögle saatlerinde 6-7 çocuk tarafindan benim çocugum darp ediliyor. Çocugumu ben alip hastaneye götürdüm. Kolu kirik. Ancak ben karsi taraflardan davaci olmadim ve olmuyorum çünkü onlar çocuk. Kavga sebebini bilmiyorum ama ufak bir seydir. Karsi taraf ne düsünüyor bilmiyorum ve karsi tarafi da tanimiyorum. Tabi ki 6-7 çocuk tek bir ailenin çocugu degil. Karsi taraftakilere tavsiyem herkes kendi çocuklarina sahip çiksin. Kimsenin çocugu kötü yollara gitmesin ve çetelesmesin. Bugün bu ufak çocuklar çetelesirse yarin öbür gün, komsuya, mahalleye kim, ne zarar verecek kimse bilmez. ‘Agaç yasken o agaci düzeltelim’ derler. Bu çocuklar küçükken onlari düzeltelim. Ailelerle konustuk. Çocuklardan biri de özür diledi. Ben de ‘Bir kez olmus ama bir daha olmasin’ Bugün ben böyle düsünüyorum ama baskasi böyle düsünmez. Çocugumun durumu gayet iyi. Sadece kolu kirik oldugu için alçiya alindi. Karsi taraftan davaci degilim. Baska ailelere de herkes kendi çocuguna sahip çiksin diyorum” dedi.

Kaynak: İHA