TEKNOFEST Adana Genel Koordinasyon Ve Degerlendirme Toplantisi Gerçeklestirildi

Adana Valisi Yavuz Selim Kösger, Adana’da 10.’su yapilacak TEKNOFEST’in en iyi sekilde gerçeklestirilmesi için herkesin üzerine düsen görevi en iyi sekilde yerine getirecegine inandigini söyledi.

TEKNOFEST Adana Genel Koordinasyon Ve Degerlendirme Toplantisi Gerçeklestirildi
TEKNOFEST Adana için yapilan çalismalar ile yapilmasi gereken faaliyetlerin degerlendirildigi Genel Koordinasyon ve Degerlendirme Toplantisi, Vali Yavuz Selim Kösger’in baskanliginda gerçeklestirildi.

Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde düzenlenen toplantida bir degerlendirmede bulunan Vali Kösger, “Bu organizasyonu gerçeklestirmek için Adana’nin tercih edilmesinden dolayi çok mutluyuz, tesekkür ediyoruz. Bunu ilimize yakisir bir sekilde sorunsuz bir sekilde icra edilmesi için hepimize düsen görevler var” dedi.

Adana’nin festivaller sehri oldugunu ve bu sebeple de bu tarz organizasyonlarin sehre hem iyi organize edildigini hem de Adanalilarin bu isi severek gönülden yaptiklarini ifade eden Vali Kösger, “Her festivalde gördügüm sey, Adanali hemsehrilerimizin o festivalin geregi neyse onu en iyi sekilde yerine getirip coskuyla katilim saglamalari. Ilimizde yakin zamanda Adana Portakal Çiçegi Karnavali ve Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni 9 gün süreyle çok coskulu bir sekilde gerçeklestirdik. Bu süreçte ilimizdeki asayis olaylari da minimize oldu, yani normal günlerden daha düsük vukuat oldu. Dolayisiyla Adanalilar çalismayi bildikleri gibi yeri geldiginde eglenmeyi de biliyorlar. Bu sebeple Adanali hemsehrilerimize festivallerimize katkilarindan dolayi tesekkür ediyoruz” dedi.

TEKNOFEST’IN Adana’da ilk defa yapilacagini kaydeden Vali Kösger; TEKNOFEST’IN Türkiye çapinda çok büyük bir organizasyon oldugunu belirtip, “Adana’da TEKNOFEST’IN 10.’su yapilacak. TEKNOFEST’IN en iyi sekilde gerçeklestirilmesi için herkesin üzerine düsen görevi en iyi sekilde yerine getirecegine inaniyorum. Ilimizde güzel bir TEKNOFEST gerçeklestirecegimizi düsünüyorum” diye konustu.

Toplanti, TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet Saymaz tarafindan gerçeklestirilen sunumla sürdü.
Kaynak: İHA