Kursiyerlerin El Emekleri Görücüye Çikti

Samsun Vezirköprü Gençlik Merkezi kurslarinda yil boyunca egitim gören kursiyerlerin yaptiklari el emegi göz nuru ürünler büyük begeni topladi.

Kursiyerlerin El Emekleri Görücüye Çikti
Vezirköprü Gençlik Merkezi’nin açtigi taki tasarim, filografi, amigurumi, müzik, resim ve el sanatlari gibi meslek edindirme kurslari sona erdi. Kursiyerlerin yaptiklari ürünler, Çamlik Parki’nda açilan yilsonu sergisinde ziyaretçilerin begenisine sunuldu. Kurslara yil boyunca katilan kursiyer ögrenciler ustalara tas çikartan eserler ortaya koydular.

Sergide gitar ve baglama egitimi gören ögrenciler mini konser verirken, ele emegi göz nuru taki tasarim, filografi çalismalari, amigurumi oyuncak yapimi, resimde akrilik ve yagli boya, karakalem çalismalari sergilendi. Bunun yani sira çocuklara yönelik yüz boyama ve akil ve zeka oyunlari ile eglenceli dakikalar geçirildi. Isaret dili ve diksiyon egitimi ögrencileri ile gösterisi ile son buldu.

Çamlik Parki’nda düzenlenen serginin açilis kurdelesini Kaymakam Özgür Kaya, Ilçe Milli Egitim Müdürü Resül Özata, Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uyar, Vezirköprü Gençlik Merkezi Müdürü Mecit Keskin ve Avukat Emre Agca kesti.
Kaynak: İHA