Karabük Teknokent'ten, Kütahya Tasarim Teknokent'e Isbirligi Ziyareti

Karabük Teknokent Genel Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Samet Nohutçu, iki teknokent arasindaki is birligini güçlendirmek, bilgi ve deneyim paylasiminda bulunmak ve ortak projeler gelistirmek amaciyla Kütahya Tasarim Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ile bir araya geldi.

Karabük Teknokent'ten, Kütahya Tasarim Teknokent'e Isbirligi Ziyareti
Görüsmede, teknokentler arasindaki is birligi ve yeni bina çalismalari hakkinda fikir alisverisinde bulunuldu. Dr. Nohutçu, Tasarim Teknokent’in ek yeni binasi için hayirli olsun dileklerini iletti.

Kütahya Tasarim Teknokent yetkilileri, misafirlerine merkezde yürütülen projeler, inovasyon süreçleri ve saglanan destekler hakkinda kapsamli bilgiler verdi. Iki teknokent arasindaki potansiyel is birligi imkanlari ve ortak projeler üzerinde de görüs alisverisinde bulunuldu.

Karabük Teknokent Genel Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Samet Nohutçu, Kütahya Tasarim Teknokent’in sundugu imkanlardan ve yürütülen projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, bu ziyaretin her iki taraf için de verimli geçtigini ifade etti.

Ayni zamanda, gelecekte daha sik bir araya gelip ortak çalismalara imza atma konusunda mutabik kalindi.

Ziyaret, teknokentler arasi etkilesimi artirmak ve Türkiye’nin teknolojik gelisimine katkida bulunmak adina önemli bir adim olarak degerlendirildi.
Kaynak: İHA