Baskan Ertemur Gençleri 19 Mayis Senligine Davet Etti

Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami ile ilgili senlik düzenlediklerini ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak, gençlerimize bayramimiza yakisir konserler, yarismalar düzenleyecegiz. Ücretsiz etkinliklerimize tüm gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

Baskan Ertemur Gençleri 19 Mayis Senligine Davet Etti


Pamukkale Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami senlikleri düzenliyor. Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, “Türk Milleti’nin bagimsizligina, Cumhuriyet’e giden yolun baslangicidir 19 Mayis. Türk Milleti’nin sönmeyen umut isigidir 19 Mayis. Baskomutan Mustafa Kemal Atatürk, bu özel bayrami Türk gençligine armagan etmistir. Bizlerde, bu özel günün 105. yilinda, 19 Mayis Pazar günü saat 13:00-19:00 saatleri arasinda Kinikli Mahallesi’ndeki AmfiPark’ta, ücretsiz etkinlikler düzenleyecegiz” dedi.



Etkinliklerde, her kategorideki birincilere balon turu, ikinci ve üçüncülere de çesitli hediyeler verilecek. Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, “19 Mayis 1919 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarindan biridir. Pamukkale Belediyesi olarak, bizlerde gençlik bayramimizin 105.yilina yakisir gençlerimizle iç içe geçecek etkinlik ve konserler düzenliyoruz. Tüm gençlerimizi o gün yanimizda görmek istiyoruz” dedi.



Pamukkale Belediyesi 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami Senlikleri’nde birbirinden güzel etkinlikler yer alacak. Etkinlikler 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami Senlikleri, 19 Mayis Pazar günü saat 13:00-19:00 saatleri arasinda, AmfiPark’t yapilacak. Senlikte gençlere yönelik Barfiks, Dart, 3’lük, Powerlifting Deadlift ve Sut yarismalari düzenlenecek. Kafadenk, Melodram, Dogukan Hazar Yerlikaya konserleri ile Dj Performanslari olacak. Yarisma kayitlarinin, 10:00-13:00 saatleri arasinda, AmfiPark’ta kurulacak stantta yapilacak.
Kaynak: İHA