Tunceli'de Aile Haftasi Etkinlikleri

Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü, Aile Haftasi nedeni ile kamu kurum ve kuruluslarla birlikte yürüyüs düzenledi.

Tunceli'de Aile Haftasi Etkinlikleri
Toplumun tüm kesimlerinin aile konusunda bilinçlenmesi, ailelerin güçlenmesi ve korunmasi konusunda farkindalik olusturmak için tüm kamu kurum ve kuruluslari ile ortak bir yürüyüs gerçeklestirdiklerini ifade eden Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Seyfettin Özdemir, ailenin toplumun temel tasi oldugunu söyledi.

Özdemir, ‘’Biz biliyoruz aile toplumun temel tasidir. Toplumun aile yapisi ne kadar saglam olursa, o toplum da o kadar güçlü olur. Bu vesile bugün yanimizda bize eslik eden basta kurum amirlerimize olmak üzere tüm herkese tesekkür ediyoruz. Tunceli Aile Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü olarak basta yasli, engelli çocuk kadin olmak üzere ailelerin tüm bireylerini korumak, tüm ailelerimize gerekli destekleri sunarak, tüm ailelerimizin her daim yaninda olmak temel görevimizdir. Biz daha öncede oldugu gibi bugün de yarin da her zaman ailelerimizin ve vatandaslarimizin yanindayiz. Gerekçe ne olursa olsun kapimiz tüm vatandaslarimiza her zaman açiktir. Ülkemizin kalkinmasi için vatandaslarimizin ailelerimizin huzuru için canla basla çalisacagiz’’ dedi.

Özdemir son birkaç yilda Bakanlik verilerine göre 20 binden fazla aileyi ziyaret ettiklerini bundan sonrada çalmadik kapi birakmayacaklarini ifade etti.

Kaynak: İHA