Tahmazoglu Açiklamasi 'Hali Sektörü Türkiye Ve Gaziantep'in Sanayide De Lokomotif Sektörüdür'

Güneydogu Anadolu Hali Ihracatçilari Birligi Baskani Zeynal Abidin Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu’na hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Tahmazoglu Açiklamasi 'Hali Sektörü Türkiye Ve Gaziantep'in Sanayide De Lokomotif Sektörüdür'
Kent gündeminin yani sira hali sektörünün de masaya yatirildigi ziyarette Baskan Zeynal Abidin Kaplan yürüttükleri çalismalarla ilgili Baskan Tahmazoglu’na bilgi verdi. Ziyaretten dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu hali sektörünün Gaziantep sanayisinin lokomotifi ve ülkenin gururu oldugunu ifade ederek tesekkür etti.

31 Mart 2024 yerel seçimlerin ardindan yeniden Sahinbey Belediye Baskanligi görevine seçilen Mehmet Tahmazoglu’nu ziyaret eden GAHIB Baskani Zeynal Abidin Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Baskan Tahmazoglu’na yeni dönemde basarilar dilerken ülke ve kent gündemini de degerlendirdiler. Hali sektörünün sürdürülebilir ihracatin gerçeklesmesi yönündeki çalismalari hakkinda bilgiler veren GAHIB Baskani Zeynal Abidin Kaplan, Gaziantep’te hali sektörünün yaklasik 60 bin kisiyi istihdam eden bir sektör oldugunu ve bu sektörden direk veya dolayli yollardan yüzbinlerce insanin geçimini sagladigini ifade etti.

GAHIB’in uluslararasi tanitim çalismalarini yakindan takip ettigini ifade eden Baskan Mehmet Tahmazdglu da özellikle geçtigimiz yil Istanbul’da gerçeklestirilen CHF Hali ve Zemin Kaplamalari Fuari’nin açilisina katildigini ve basarili gecen fuarin Türkiye ekonomisine olumlu katkilar sagladigini ifade ederek fuarin gerçeklesmesi için büyük çabalar sarf eden GAHIB Baskani Zeynal Abidin Kaplan ve yönetim kurulu üyelerini kutladi.

Ziyaret sonrasi GAHIB Baskani Zeynal Abidin Kaplan üzerinde Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu’nun fotografinin yer aldigi özel tasarlanmis bir hali takdim etti.
Kaynak: İHA