DTO Baskani Erdogan Özel Çocuklari Yalniz Birakmadi

Engelliler Haftasi dolayisiyla Denizli Ticaret Odasi’nin (DTO) önündeki alanda açilan sergi, vatandastan büyük ilgi gördü. Ögrenciler ile ögretmenlerinin el emeklerinin sergilendigi etkinligi, DTO Baskani Ugur Erdogan da ziyaret etti.

DTO Baskani Erdogan Özel Çocuklari Yalniz Birakmadi


Ögrenciler ile velileri ve okullarinin idarecileri ile ögretmenlerinin yani sira Denizli Merkezefendi Kaymakami Abdullah Demir ile Merkezefendi Ilçe Milli Egitim Müdürü Taskin Osman Yildiz’in da katildigi sergi büyük ilgi gördü. Yesilköy Isitme Engelliler Ortaokulu ile Basak Özel Egitim Meslek Okulu’nun, 10-16 Mayis Engelliler Haftasi kapsaminda, DTO’nun önündeki alanda açtiklari sergiyi, DTO Baskani Ugur Erdogan ile Baskan Yardimcisi Melek Kartay da ziyaret etti. Okullarin idarecileri, ögretmenleri ve ögrencilerinden neler yaptiklari hakkinda bilgi alarak odalarina ayri bir renk kattigini ifade ettikleri etkinliklerinden ve becerilerinden dolayi tebrik etti. “El ele engelsizce, yarinlara hep birlikte” sloganiyla gerçeklestirilen sergi, gün boyunca açik kaldi. Baskan Erdogan, hizmet binalarinin önünü açarak destek olduklari etkinlikle ilgili olarak “Onlar, bizim özel çocuklarimiz. Onlarin egitimleri ve iyi olmalari için oda olarak ve sahsen üzerimize düsen ne varsa bugüne kadar yaptik, yine yapariz. Bugün buraya, odamiza ayri bir renk kattilar, bizi de mutlu ettiler. Çocuklarimizla ve ögretmenleriyle sohbet ettik, güzel bir gün geçirdik. Tesekkür ederiz” dedi.



Serginin beraberindeki Yesilköy Isitme Engelliler Ortaokulu El Sanatlari Atölyesi, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Atölyesi ve Yiyecek ve Içecek Hizmetleri Atölyesinde hazirlanan ürünlerin sergilendigi hayir panayiri da ilgi yogun oldu. Sabahin erken saatlerinde baslayan hayir panayirini Pamukkale Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Çimen, Denizli Il Milli Egitim Sube Müdürü Mevlüt Sahin, Merkezefendi Belediyesi Baskan Yardimcisi Zeynep Elif Çesme de ziyaret etti. Davetliler; okullari, hizmetleri ve ürünlerle ilgili kurumlarin temsilcilerinden ayrintili bilgi aldilar.

Baskan Erdogan ile DTO’ya ilgi ve desteklerinden dolayi tesekkür ettiler

Etkinliklerine katilimlarindan ve ilgilerinden dolayi protokol üyelerine tesekkür eden Yesilköy Isitme Engelliler Ortaokulu ile Basak Özel Egitim Meslek Okulu Müdürü Gülçin Canli, “Bizim için ayri bir önemi olan bu anlamli haftada tüm imkanlarini seferber ederek hayir panayirini gerçeklestirmemize imkân saglayan Denizli Ticaret Odasi Baskanimiz Sayin Ugur Erdogan ile yönetim kurulu üyelerine sükranlarimizi sunuyoruz. Bizi bugün yalniz birakmayan protokolümüzle halkimiza da tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA