Ögretmenler Koro Kurdu, Muhtesem Bir Konser Verdi

Tekirdag’da ögretmenlerden olusan koro Gençlik Haftasi çerçevesinde verdigi konser, vatandaslara keyifli bir gece yasatti.

Ögretmenler Koro Kurdu, Muhtesem Bir Konser Verdi
Tekirdag Milli Egitim Müdürlügünce daha önce farkli branslardaki ögretmenlerden olusturulan “Ögretmenler Korosu" sef Neslihan Armagan yönetiminde Yahya Kemal Beyatli Kültür Merkezi’nde sahneye çikarak muhtesem bir konser verdi.

Ögretmenler korosu, "Saymadim Kaç Yil Oldu", "Sevdadir su Kalbe Dolan", "Bu Atesi Sen Yaktin Içime", Hasreti Yillara Sor" ve "Onun Olmaya Hakkim Yok" gibi eserleri seslendirerek kulaklarin pasini sildi.

Konserden sonra sahneye davet edilen Tekirdag Valisi Recep Soytürk koroyu tebrik ederek, “Ben kendimi Türk Sanat Müzigi Korosunu dinler gibi hissetim” dedi.

Konsere Tekirdag Valisi Recep Soytürk, Il Jandarma Komutani Albay Ahmet Çetin, Il Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacioglu, Il Milli Egitim Müdürü Ersan Ulusan, Süleymanpasa Halk Egitim Merkezi Müdürü Erdem Zeray, Süleymanpasa Ilçe Nüfus Müdürü Veysel Aydogdu, ögretmenler ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA