Mezarliktaki Bebek Aglama Sesi Ihbari Polisi Harekete Geçirdi

Denizli’de mezarliga annesinin kabrine giden kadinin bebek aglama sesi duydugu yönündeki ihbar üzerine emniyet güçleri harekete geçti. Önce tarif ile ardindan ihbarcinin gelmesi üzerine yapilan kontrollerde herhangi bir bulguya rastlanmadi.

Mezarliktaki Bebek Aglama Sesi Ihbari Polisi Harekete Geçirdi
Denizli’de çocuklariyla birlikte annesinin Asri Mezarlik’ta bulunan kabrine ziyarete giden Kezban Kartal, bebek aglama sesi duydugu gerekçesiyle korkarak mezarliktan çikti. 112 Acil Çagri Merkezini arayan Kartal, mezarliktan bebek aglama sesi duydugunu, bir bebegin birakilmis olabilecegi ihbarinda bulundu. Ihbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri ihbarda bulunan Kartal’i arayarak tarif ettigi bölgede arama yapti. Sonuç alamayan emniyet güçleri bu kez Kartal’i mezarliga getirerek tarif etmesini istedi. Ekiplerin arama çalismalari sonucunda herhangi bir bulguya rastlanilmadi.

Kizinin cinlerden bahsettigi için etkisinde kalmis olabilecegi düsünülen Kezban Kartal, "Mezarliga geldigimizde ben tenha olmasindan konu açtim. Kizim da cinlerden bahsetmisti. Ben o korkuyla geldim. Bebek sesi duydum. Bir de mezarin basinda bir kararti gördüm. Bu yüzden polisi aradim" dedi.

Kaynak: İHA