Baskan Yetiskin Halk Bulusmasinda Vatandaslari Dinledi

Efeler Belediye Baskani Anil Yetiskin, vatandaslarin taleplerini hizli bir sekilde yerine getirebilmek için düzenledigi ‘Halk Bulusmasi’ni sürdürdü.

Baskan Yetiskin Halk Bulusmasinda Vatandaslari Dinledi


Efeler Belediyesi’ne ait Menderes Parki’nda düzenlenen etkinlikte hemsehrileriyle bir kez daha bir araya gelen Baskan Yetiskin, Efeler halkinin beklentilerini dikkatle dinledi. Efeler Belediyesi Baskan Yardimcilari ve birim müdürlerinin de katildigi bulusmada, vatandaslar taleplerini direkt olarak yetkililere aktardi ve bu durumdan çok memnun olduklarini ifade etti.



Halk Bulusmasi’nda konusan Baskan Yetiskin, “Buraya kadar da yormayacagiz sizi. Mahallelerinize gelecegiz. Efeler’in genel sorunlarini birlikte konusup birlikte çözüm üretecegiz. Hem baskan yardimcilarimiz hem de ilgili birim müdürlerimizin tamami da bu etkinliklerde bizlere eslik edecek. Genel itibari ile taleplerinizin tamamini burada hemen aliyoruz, ilk firsatta da degerlendirerek çözüm önerilerini üretiyoruz. Zira belediyemize geldiginizde de çözüm üretecegiz fakat sizlerin yaniniza gelmemizin daha anlamli oldugunu düsünüyoruz. Insallah bundan sonraki süreçte de bulusmalarimizi sürdürecegiz” dedi.



Anlamli etkinlik boyunca Baskan Yetiskin’e yogun ilgi gösteren vatandaslar bol bol da fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA