Unutulan Tebrik Kartlari Ögrencilerle Hayat Buluyor

Demirkent TOKI Ilkokulu 3/ C ve Demirkent TOKI Ortaokulu 5/C sinifi ögrencileri sevdiklerine Ramazan Bayrami nedeni ile tebrik karti gönderdiler.

Unutulan Tebrik Kartlari Ögrencilerle Hayat Buluyor
Sinif ögretmenleri Esin Uslu ve Burcu Gaye Özker rehberliginde Demirkent postane subesine giden ögrenciler, tebrik kartlarini yakinlarina ve arkadaslarina gönderdiler.

Demirkent TOKI Ilkokulu ve Ortaokulu ögrencileri, bilgisayar ve cep telefonlari ile bayram kutlamalarinin yapildigini belirterek, bu bayramda yakinlarina ve ailelerine tebrik karti yollayarak sürpriz yapmak istediklerini söylediler.

Demirkent TOKI Ilkokulu ögretmenlerinden Burcu Gaye Özker ise geçmisin haberlesme araci olarak kullanilan, kentlerin tarihi ve dogal güzelliklerini yansitan kartpostallarin kullaniminin artik yok denecek kadar az oldugunu belirterek sözlerine söyle devam etti. “Kartpostal gönderme aliskanliginin azalmasinda, cep telefonu ve bilgisayar araciligiyla haberlesme etkili oluyor. Eskiden herkes özel günlerde postacilarin yolunu gözler onlara maniler hazirlardi. Ama yeni nesil bu eski güzelliklerden mahrum. Biz ögrencilerimize ve ailelerine bu nedenle bir nostalji yasatmak istedik. Tebrik kartlari, ögrencilerimiz tarafindan ailelerine gönderilmek üzere postaneye geldik.” dedi.

Kaynak: İHA