Osmanli Ocaklari Adana Il Baskanligi'na Azad Seyitoglu Atandi

Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat tarafindan Osmanli Ocaklari Adana Il Baskanligi’na Azad Seyitoglu getirildi. Seyitoglu ayni zamanda Ocak Partisi Teskilatlardan Sorumlu Il Baskan Yardimcisi oldu.

Osmanli Ocaklari Adana Il Baskanligi'na Azad Seyitoglu Atandi
Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat’in tensipleri üzerine göreve atanan yeni Osmanli Ocaklari Adana Il Baskani Azad Seyitoglu, Türk milleti ve Osmanli Ocaklari teskilati için var güçleriyle gece gündüz demeden çalisacaginin altini çizdi. Seyitoglu, "Emanet aldigimiz bu bayragin ne kadar kiymetli ve ne kadar önemli oldugunu biliyoruz. Ülkemize oynanmak istenen kirli oyunlarin, türlü belalarin farkindayiz ve bunu bozacagiz. Bu anlamda bu dava için çalismaya devam edecegiz. Rabbim birligimizi ve dirligimizi daim eylesin, Rabbim çiktigimiz bu kutlu davada bizleri muvaffak etsin. Beni bu göreve layik gören Osmanli Ocaklari Genel Baskanimiz Kadir Canpolat’a tesekkür ederim" ifadelerini kullandi.

Osmanli Ocaklari Adana Il Baskanligi’na atanan Azad Seyitoglu’nun basarili hizmetlere imza atacagina yürekten inandigini ifade eden Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat ise, "Haklinin yaninda yer almaya, mazlumun safinda durmaya ant içmis kardeslerimiz ile teskilatlarimiz yenileniyor. Adana’da hizlica teskilatlanmaya gidiyoruz ve Osmanli medeniyetini, ahlakini ayakta tutmaya çalisiyoruz. Azad Seyitoglu baskanimiza yeni görevinde basarilar dilerim" dedi.

Osmanli Ocaklari Genel Merkezi’nde gerçeklesen atamada Ocak Partisi Genel Baskan Basdanismani Ibrahim Gökhan Güngör ve Osmanli Ocaklari Genel Baskan Basdanismani Ercan Selçukoglu hazir bulundu.
Kaynak: İHA