Baskan Ünlü Açiklamasi 'Kapinizi Her Zaman Çalacagiz'

Marmaris Belediye Baskani Acar Ünlü, bayramlasma ziyaretlerine bugün de devam etti. Yesilbelde, Karacasögüt, Çamli, Çetibeli’de vatandaslarla bir araya gelen Baskan Ünlü, “Mahallelerin sorunlarini daha iyi tespit ve çözüm için her zaman kapinizi çalacagiz. Sizlerle hep iç içe, yan yana olacagiz” dedi.

Baskan Ünlü Açiklamasi 'Kapinizi Her Zaman Çalacagiz'


Marmaris Belediye Baskani Acar Ünlü, Ramazan Bayrami öncesi gerçeklestirdigi mahalle ziyaretlerine de bugün de devam etti. Hem vatandaslarin bayramini kutlayan hem de seçimlerde verdikleri destek için kendilerine tesekkür eden Baskan Ünlü dün Hisarönü Mahallesi ile basladi.

Sirasiyla Orhaniye, Turgut, Selimiye, Bozburun, Sögüt, Taslica, Bayir, Osmaniye ve Turunç mahalleleri ziyaret etmisti.

CHP Marmaris Ilçe Baskani Ömer Bozdemir ve meclis üyelerinin de katildigi ziyaretlerde bugün de Yesilbelde, Karacasögüt, Çamli, Çetibeli’de vatandaslarla bir araya gelen Baskan Ünlü ayrica Çetibeli Kontrol Noktasi’nda görev yapan asker ve polislerin de bayramini kutlayarak kolayliklar diledi. Baskan Acar Ünlü, burada Marmaris’e gelen tatilcilere de “hos geldiniz” diyerek iyi tatiller diledi.

Hem bayramlasma hem seçim sonrasi tesekkür için ziyaretler gerçeklestirdiklerini söyleyen Baskan Acar Ünlü, “Bu ziyaretin amaci sizlere tesekkür etmek ama mahallelerin sorunlarini daha iyi tespit ve çözüm için her zaman kapinizi çalacagiz. Sizlerle hep iç içe, yan yana olacagiz. Bizler Marmaris için çalismak üzere kollari sivadik, sizlerin de destegi ile ilçemizi hak ettigi yere getirecegiz. Bizi agirlayan tüm hemsehrilerimize nazik misafirperverlikleri için tesekkürlerimi sunuyor, hep birlikte daha nice güzel bayramlar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA