Balaban, Santiye Personeliyle Bayramlasti

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Yunusemre Belediye Santiyesi’nde personelle bayramlasarak, “Hepiniz basimizin tacisiniz. Bizim tek bir kriterimiz var, isimizi yapmak”dedi.

Balaban, Santiye Personeliyle Bayramlasti
Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Yunusemre Belediyesi Santiyesi’nde personeli ziyaret ederek bayramlasti. Baskan Balaban’a ziyarette esi Serap Balaban, Yunusemre Belediye Baskanvekili Ali Kuyumcu, Yunusemre Belediyesi daire müdürleri, Hak Is Konfederasyonu Hizmet Is Sendikasi Manisa 1. Nolu Sube Baskani Okan Polat eslik etti. Isçilerle tek tek bayramlasan Baskan Balaban, burada yaptigi konusmada, isçilerin haklarini gözettiklerini söyledi.

Belediye Baskani Balaban, “Hangi partiye oy verirseniz verin hepiniz basimizin tacisiniz. Bizim tek bir kriterimiz var, isimizi yapmak. Ve göreceksiniz, isinizi yapan herkes, her konuda rahat olsun. Biz hiçbir arkadasimiza baski yapmayacagiz. Biz her zaman insanlarin inançlarina düsüncelerine sonuna kadar saygiliyiz. Geçmis belediye baskanimiza yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür ediyoruz. Sizler emeginizle geçinen onurlu insanlarsiniz. Ben de hayatim boyunca emegimle geçindim. Hep mücadele ettim ve sizlerin mücadelesini de çok takdir ediyorum. Bu konuda hep birlikte omuz omuza bu belediyeyi daha iyi yerlere getirecegiz. Bizim derdimiz Yunusemre’deki sorunlari ortak akilla çözmek. Isçi sinifi olmazsa üretim olmaz. Isçi sinifi olmazsa hayat durur. Hepinizin emegine yüregine saglik. Hepinizin basimizin üzerinde yeri var. Bizim tek derdimiz omuz omuza bu Yunusemre’yi en iyi yere getirmektir. Alin teriyle kazanilan her para helaldir” dedi.

Baskan Balaban konusmasini su sözlerle tamamladi: “Biz de bugüne kadar kendi belediyelerimizde her zaman anlasma yapilan promosyonlar isçiye kalmistir. Promosyonlar konusunda sözümüzün arkasindayiz. Promosyonlar sizin hesabiniza yatar. Promosyonlar sizin hakkinizdir. 1 Mayis isçi sinifinin bayramidir. Yillardir biz 1 Mayislarin mücadelesini verdik. Biz de 1 Mayis’ta sizlere güzel bir sürpriz yapacagiz”
Kaynak: İHA