Sile'nin Yeni Belediye Baskani Özgür Kabadayi Göreve Basladi

Sile’nin yeni Belediye Baskani Özgür Kabadayi, mazbatasini alarak göreve basladi.

Sile'nin Yeni Belediye Baskani Özgür Kabadayi Göreve Basladi
Sile Ilçe Seçim Kurulu’nda gerçeklesen mazbata teslim töreninden sonra kalabalik esliginde yürüyerek Sile Belediye Meydani’na gelen Baskan Özgür Kabadayi, eski Belediye Baskani Ilhan Ocakli’dan mührü teslim aldi. Baskanlik makaminda gerçeklesen devir teslim töreninde konusan Kabadayi, "Sile için tas üstüne tas koyandan Allah razi olsun. Ilhan Baskanimiza ve bundan önceki tüm baskanlarimiza hizmetleri için tesekkür ediyoruz. Sile’ye hizmet etmek bir vefa borcudur. Biz de bu vefa borcumuzu ödemeye geldik” ifadelerini kullandi.

Sile Belediye meydaninda cosku dolu kutlama

Mazbatasini alarak göreve baslayan Özgür Kabadayi, Sile Belediye Meydani’nda toplanan coskulu kalabaliga seslendi. Silelilere tesekkür eden Baskan Kabadayi, "Siz degerli komsularima bize güvendiginiz için, oylarinizla bu gururlu, onurlu göreve getirdiginiz için çok tesekkür ediyorum. Bundan sonra sizin sevginize, güveninize ve desteginize layik olmak için çok çabalayacagiz. Sile’mizin ihtiyaçlarini birer birer çözecek ve onu hak ettigi güzelliklerle bulusturacagiz” dedi.

Önümüzde oldukça güzel bir dönem oldugunu ifade eden Baskan Kabadayi, "Bu dönem Sile’mizin gerçek ihtiyaçlarini önceleyecegiz. Insanimizi, mahallelerimizi, 7’den 77’ye kucaklayacagiz. Sizlerin de destekleriyle, Silelilerin Sile’yi yönettigi bir dönem basladi.

Güveninize, sevginize layik olmak için çok çalisacagiz. Seçim zamani verdigimiz sözlerimizi Ekrem Baskanimizla birlikte birer birer yerine getirecegiz. En büyük projelerimizden biri olan Sile Belediyesi Tip Merkezimizi 2024 yilinda açacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA