Baskan Seçer, Anamur'da Vatandaslarla Iftarda Bir Araya Geldi

İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, Anamur’da düzenlenen iftar yemeginde vatandaslarla bir araya geldi.

Baskan Seçer, Anamur'da Vatandaslarla Iftarda Bir Araya Geldi
Vatandaslarin ilgisiyle karsilasan Seçer, azmin ve çalismanin elinden hiçbir zorlugun kurtulamayacagini belirtti.

Anamur’un daha güzel hizmetlere ihtiyaci oldugunu ifade eden Seçer, "Biz özü sözü bir insanlariz. Ikinci dönemimizde çok güzel isler yapacagiz. Size Otluca suyunu getirecegiz, sözümüzdür. Çok yakinda güzel bir kültür merkezi yapacagiz. Anamur egitimli insanlarin yeridir. Birkaç ay içerisinde hep beraber temelini atacagiz" dedi.

Gece gündüz çalismaya devam ettiklerini ifade eden Seçer, İçellilerin yasamini kolaylastiracak projelere imza atmayi sürdüreceklerini kaydetti.

Seçer, "Güzel bir mücadele oldu, kimsenin burnu bile kanamadi. Demokrasimize yarasan budur. Biz Mustafa Kemal’in Cumhuriyetinin çocuklariyiz. Isimize bakacagiz, hizmetler eksik olmayacak. Hiç merak etmeyin biz buradayiz. Çocuklari, gençleri, kadinlari daha mutlu yapacagiz. Iftara katildiginiz için hepinize tesekkür ediyorum" diye konustu.

Anamur Belediye Baskani Durmus Deniz de hep birlikte marka kent Anamur’u insa edeceklerini belirterek, "Büyüksehir Belediyesinin destegiyle önümüzdeki dönemde sizleri güzel hizmetlerle bulusturacagiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA