Alkislarla Karsilanan Baskan Dogan; 'Bu Belediye Halkin Belediyesi'

Merkezefendi Belediye Baskanligi’na tekrar seçilen Baskan Seniz Dogan, yeni dönemin mazbatasini Merkezefendi Ilçe Seçim Kurulu’nda aldi. Baskan Dogan, “5 yil boyunca halkçi belediyeciligi Merkezefendi’mizde uyguladik. Bizler, omuzlarimizdaki sorumlulugun farkindayiz. Yeni dönemimiz ilçemize ve sehrimize hayirli olsun” dedi.

Alkislarla Karsilanan Baskan Dogan; 'Bu Belediye Halkin Belediyesi'


31 Mart 2024 Mahalli Idareler Genel Seçimi’nde, Merkezefendili seçmenlerin yüzde yüzde 57.78 oraninda oyunu alan Merkezefendi Belediye Baskani ve Baskan Adayi Seniz Dogan, mazbatasini ikinci kez aldi. Ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Ilçe Baskanligi’na ziyaret gerçeklestiren Dogan, kendisine gösterdikleri desteklerden dolayi Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Ilçe Baskani Müjdat Ilhan’a, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Ilçe Kadin Kollari, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Ilçe Gençlik Kollari, meclis üyeleri ile hemsehrilerine tesekkür etti.

Ardindan mazbatasini almak için Merkezefendi Ilçe Seçim Kurulu’na giden Dogan, davul ve zurnayla karsilandi. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi Baskan Seniz Dogan’a, gerçeklestirilen tören ile mazbatasi takdim edildi. 5 yilda yapilan hizmet ve projeler ile ikinci kez Merkezefendi Belediye Baskanligi’na seçilen Dogan, duydugu mutlulugu ve gururu dile getirdi. Dogan, “Merkezefendimize en iyi sekilde hizmet etmeye devam edecegiz. Ikinci kez bu mazbataya beni layik gören, tüm hemsehrilerime tesekkür ediyorum” diye konustu.



Baskan Dogan mazbatasini aldiktan sonra Merkezefendi Belediyesi’nde çalisan yol arkadaslari ve hemsehrileri ile bir araya geldi. Seniz Dogan’in alana adim atmasiyla birlikte cosku tavan yapti, sarkilar ve marslar çaldi. Türk bayraklari ve alkislarla karsilanan Dogan’a Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Ilçe Baskani Müjdat Ilhan da eslik etti. Dogan, “Hepiniz hos geldiniz, sefalar getirdiniz, iyi ki varsiniz. Bundan tam bes yil önce baslamisti hikayemiz. Ayni heyecani ve mutlulugu simdi yine yasiyorum. Tekrardan beni makama layik gördügünüz için sizlere çok çok tesekkür ediyorum. Sag olun, var olun” ifadelerini kullandi.

Çalisma arkadaslarina seslenen Dogan, “Belediyecilik siyasetin içinde belki ama bence siyaset üstü, ideoloji üstü bir kavram. Bu makam halkin makami, bu belediye halkin belediyesi. Bes yil boyunca kimseyi ötekilestirmeden, ayirmadan, esit bir sekilde hizmet ettik. Söz veriyorum, yeni dönemde de bu düsüncemizi, bütün Merkezefendili hemsehrilerimizi kucaklamayi devam ettirecegiz. Adil ve seffaf belediyeciligimiz sürecek. Bizim dönemimizde hiçbir çocuk, kadin ve büyügümüz kendini yalniz hissetmeyecek. Sizlerle birlikte, hemsehrilerimizin iyi gününde de kötü gününde de yaninda olacagiz. Bes yildir Denizli’ye ve Türkiye’ye örnek olan Merkezefendi Belediyesi’nin basarisi sizlerin sayesindedir. Bizler, Merkezefendi Belediyesi olarak bir aileyiz” dedi.



“2019’da Merkezefendi’ye gelen bahar simdi Denizli’ye de geldi”

Daha çok çalisacaklarini ve daha güzel isler yapacaklarinin altini çizen Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “2019’da Merkezefendi’ye gelen bahar simdi Denizli’ye de geldi. Türkiye’de güven, huzur, adalet, demokrasi yeniden tecelli etmeye baslayacak. Umudumuz var, gençligimiz var, kararliligimiz var, enerjimiz var. Omuzlarimizdaki sorumlulugu biliyoruz. Çok güzel bir oy orani ve farkla tekrar geldik. Hemsehrilerimizin bize olan inanci ve güveni tam. Simdi artik daha güzel isler yapma, daha fazla çalisma zamani” seklinde konustu.



Konusmalarin ardindan Baskan Dogan ve Baskan Ilhan zeybek oynadi. Programin sona ermesiyle birlikte Baskan Seniz Dogan, çalisma arkadaslari ile hatira fotografi çekildi.
Kaynak: İHA