Nilüfer'de Emlak Vergisi Ödemelerinde Kolaylik

Nilüfer Belediyesi, 1 Mayis’ta baslayacak emlak vergisi ödeme döneminde vatandaslarin vergilerini kolayca ödeyebilmeleri için çesitli alternatifler sunuyor. Vatandaslar vergilerini, belediyedeki veznelerin yani sira, mobil vezne, internet üzerinden, PTT ve belirli bankalar araciligiyla ödeyebilecek.

Nilüfer'de Emlak Vergisi Ödemelerinde Kolaylik
Nilüfer Belediyesi vatandaslarin vergilerini kolayca ödeyebilmeleri için birçok uygulamayi hizmete sunuyor. 1-31 Mayis arasi devam edecek birinci taksit ödemelerini yapmak isteyen vatandaslar Nilüfer Belediyesi Halk Evi, Alaaddinbey, Çali, Görükle ve Göçmen Konutlari’ndaki veznelerden ödemelerini yapabilecek. Gölyazi, Hasanaga, Akçalar ve Kayapa gibi sehir merkezine uzak mahallelerde de vergi ödemek isteyenler, mobil veznelerde nakit veya kredi karti ile ödemelerini yapabilecek. Isteyen vatandaslar ise Nilüfer Belediyesi’nin www.e-islem.net.nilufer.bel.tr / www.türkiye.gov.tr internet adresi üzerinden de vergi borcu sorgulama ve kredi kartiyla ödeme seçeneklerini kullanarak, vergilerini kolaylikla internet araciligiyla ödeyebilecekler.

7/24 FAST sistemi ile de kolay adres tanimi olan vergi numarasi 1910025989 yazarak 100 bin TL’ye kadar olan vergiler ödenebilecek. Vatandaslar ayrica Nilüfer Belediyesi’nin 488666 numarali posta çeki hesabina, Vakifbank IBAN TR570001500158007293767737 (Alici: Nilüfer Belediye Baskanligi) hesabina veya Halk Bankasi bankolarindan ve ATM’lerden de nakit olarak ödeme yapabilecek.

Nilüfer Belediyesi ayrica, mobil vezne araciligiyla vatandaslarin ayagina giderek ödemeleri kolaylikla yapmalarini sagliyor. 3 adet mobil vezne her gün farkli mahallelere giderek isteyen vatandaslarin emlak ödemelerini yapmalarina firsat sunacak.
Kaynak: İHA