Birinci Katta Yasayanlarin Kabusu Olmustu... Bursa Polisi'nden Kaçamadi

Manisa’dan gelerek Bursa’da birinci katta yasayanlarin korkulu rüyasi olan hirsiz, polisin amansiz takibi sonrasi kiskivrak yakalandi. Güvenlik kamerasina da yansiyan hirsizlik zanlisi sevk edildigi mahkemece tutuklandi.

Birinci Katta Yasayanlarin Kabusu Olmustu... Bursa Polisi'nden Kaçamadi
Olay, merkez Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, birinci katlarda bulunan evlere borulari kullanarak giren ve hirsizlik yapan kisi için polis alarma geçti.

Hirsizlik ihbari üzerine Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekipleri operasyon baslatti. Ekipler, ayni yöntemle 3 hirsizligin yasandigi bölgede tüm güvenlik kameralarini incelemeye aldi. Yapilan incelemelerde süphelinin 35 adet suç kaydi bulunan Ö.P. (32) oldugu belirlendi.

Manisa’dan hirsizlik için geldigi tespit edildi

Ekiplerin çalismalarinin ardindan Ö.P.’nin Manisa’dan Bursa’ya hirsizlik için geldigi tespit edildi. Ö.P. hirsizlik amaçli bölgede dolastigi sirada Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi’ne bagli ekipler tarafindan kiskivrak yakalandi.

Asayis Sube Müdürlügü’ne getirilen Ö.P. islemlerinin ardindan sevk edildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Ö.P.’nin evlere tirmanarak girme anlari güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA