Vali Ilhami Aktas, Kur'an Kursu Ögrencileriyle Iftarda Bir Araya Geldi

Vali Ilhami Aktas, Çanakkale Valiligi tarafindan Il Müftülügü koordinesinde düzenlenen iftar programinda Kur’an Kursu ögrencileriyle bir araya geldi.

Vali Ilhami Aktas, Kur'an Kursu Ögrencileriyle Iftarda Bir Araya Geldi
Deniz Polis Evinde düzenlenen iftar programina, Il Müftüsü Mustafa Bilgiç, Müftü yardimcilari; Dr. Hasan Rami Kara, Nimet Keseli Ustabasi, Mehmet Ali Bal, kurs idarecileri ile Yahya Çavus Erkek Hafizlik Kursu ve Kepez Hamidiye Kiz Hafizlik Kur’an kursunda ögrenim gören ögrenciler ile ortaokul, lise ve üniversite kitap okuma gruplarindan ögrenciler katildi.

Iftar öncesinde Kur’an Kursu ögrencileriyle bir süre sohbet eden Vali Ilhami Aktas, isteklerini dinleyerek hayirli ramazanlar dileklerinde bulundu. Kur’an-i Kerim Tilaveti ve aksam ezaninin okunmasinin ardindan Vali Ilhami Aktas, Kur’an kurslarinda ögrenim gören ögrenciler ile birlikte oruç açti. Iftar programinda ögrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duydugunu ifade eden Vali Ilhami Aktas, ögrencilerin yaklasan Ramazan Bayrami’ni kutlayarak, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kur’an Kursularindaki ögrenciler, gösterdigi yakin ilgiden dolayi Vali Ilhami Aktas’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA