Bursa'da Fabrikaya Isçi Gibi Geldiler, Çaldiklari Kumaslari Taksiyle Götürdüler

Bursa’da isçi gibi girdikleri kumas fabrikasindan sevkiyata hazir olan kumaslari çalan sahislarin rahat tavirlari pes dedirtti. Süpheliler kisa sürede polis tarafindan yakalanirken, hirsizlik ani fabrikanin güvenlik kamerasina yansidi.

Bursa'da Fabrikaya Isçi Gibi Geldiler, Çaldiklari Kumaslari Taksiyle Götürdüler
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Altinova Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki sahis gözlerine kestirdikleri kumas fabrikasina isçi gibi girdi. Bir süre içeride dolasan süpheliler, sevkiyata gidecek olan ve içi kumas dolu çuvali, çagirdiklari ticari taksi ile çalarak kayiplara karisti.

Rahat tavirlari ve hirsizlik ani fabrikanin kamerasinda

Fabrika sahiplerinin ihbari üzerine Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekipleri harekete geçti. Güvenlik kameralarini mercek altina alan ekipler, 2 süphelinin kimligini kisa sürede tespit etti. Bunun üzerine ekipler, yaptiklari siki çalisma sonrasi yine fabrika bölgesi olan Yildirim ilçesi Visne Caddesi’nde hirsizlik yapmak için dolastiklari esnada 12 suç kaydi olan F.Ç. (30) ile 13 kaydi bulunan E.Ü.’yu (36) kiskivrak yakaladi.

Asayis Sube Müdürlügü’ne getirilen sahislar, islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Adliyede çikarildiklari mahkemece E.Ü. tutuklanirken, F.Ç. adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Öte yandan, hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansirken, süphelilerin rahat tavirlari pes dedirtti.
Kaynak: İHA