Aydin Il Saglik Müdürü Senkul Saglik Personeli Ile Iftarda Bulustu

Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul, Ramazan ayi dolayisiyla Aydin Devlet Hastanesi personeli ile iftar programinda bir araya geldi.

Aydin Il Saglik Müdürü Senkul Saglik Personeli Ile Iftarda Bulustu


Ramazan ayinin manevi atmosferini hissetmek ve saglik çalisanlariyla bir araya gelmek amaciyla düzenlenen iftar programina katilan Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul, hastane personeliyle birlikte orucunu açti. Programda, saglik çalisanlarinin özverili çalismalarina ve karsilastiklari zorluklara deginen Dr. Senkul, onlarin motivasyonunu artirmak ve moral saglamak için bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak yogun emekleri ve özverili çalismalari için tesekkürlerini iletti.

Aydin Devlet Hastanesi personeli de, kendileri için düzenlenen iftar programindan dolayi memnuniyetlerini dile getirdiler. Iftarin ardindan birlikte yapilan sohbet ortaminda, saglik sektöründeki güncel konular ve hastane çalismalari üzerine fikir alisverisi yapildi.

Il Saglik Müdürü Senkul’a iftar programinda; kamu hastaneleri, saglik hizmetleri, personel hizmetleri, destek hizmetleri baskani ve baskan yardimcilari, hastane yönetimi ile hastanede nöbet tutan personeller eslik etti.
Kaynak: İHA