29 Kisinin Hayatini Kaybettigi Yangindan Etkilenen Apartmanin Yöneticisi Konustu

Besiktas Gayrettepe’de tadilat yapilan gece kulübünde 29 kisinin hayatini kaybettigi yangindan etkilenen apartmanin yöneticisi Sule Seker konustu. Yangin sirasinda evde olmadigini ve evinin de yangindan etkilendigi söyleyen Seker, "Biz her türlü basvuruda bulunduk. Gürültü için sikayet ettik. Hiç çözüm alamadik" dedi.

29 Kisinin Hayatini Kaybettigi Yangindan Etkilenen Apartmanin Yöneticisi Konustu
Besiktas Gayrettepe’de tadilat yapilan gece kulübünde 29 kisinin hayatini kaybettigi yangin faciasina iliskin 9 kisi gözaltina alinirken, olaya iliskin sorusturma da sürdürülüyor. Yangindan etkilenen apartmanin yöneticisi Sule Seker konustu.

Seker, yangin sirasinda evde olmadigini belirterek; gürültü konusunda sikayette bulunduklarini ancak çözüm alamadiklarini söyledi.



"Gürültü için sikayet ettik, hiç çözüm alamadik"

Yangindan etkilenen apartmanin yöneticisi olan ve 3. katta oturan Sule Seker, "Dün apartmanimizin eksi 3’üncü katindaki gece kulübünde elim bir kaza oldu. Apartmanimizdan ayri ruhsatlandirilmis bir alan. Apartmanimizin onunla ilgili herhangi bir sekilde yaptirimi yok yapildigi günden beri. Burasi sinema salonu diye yapilmis bir yer. Uzun yillar televizyon stüdyosu olarak kullanildiktan sonra gece kulübü olarak isletildi. O tarihten itibaren apartman yönetimi istemedik. Gerekli basvurularda bulunduk ama yapildi yani. Basvuruda bulunduk ama ruhsat ayri bir sey. Bütün alan için 5 tane ayri yer görünüyor. Apartman, gece kulübü, garaj, pasaj ve önündeki han. Birbirinin içine girmis sekildeler. Kolon kesimi yok. Çünkü burasi sinema salonu olarak yapildi. Apartmanin üçte birlik kisminda kulüp var. 30 yildir burada yasiyorum. Biz her türlü basvuruda bulunduk. Gürültü için sikayet ettik. Hiç çözüm alamadik. Ben 3. katta oturuyordum. Burada degildim. Apartman görevlilerimizin hemen dogal gazi kesmisler. Elektrigi kestiler. Hemen tahliye edilmisler. Bizim içeride tadilat oldugundan haberimiz vardi. Olmamasi imkansiz çivi çaksaniz duyuluyor" dedi.

Kaynak: İHA