Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik Için Seferberlik Halinde Çalisiyoruz'

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçeye yeni projeler kazandirmak için araliksiz bir sekilde çalismaya devam ettiklerini belirtti.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik Için Seferberlik Halinde Çalisiyoruz'
Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçede çalismalari yogun bir sekilde sürdürdüklerini belirtti.

Üstyapi ve altyapi çalismalarina araliksiz bir sekilde devam ettiklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, sosyal donati alanlarinin bakim ve onarim çalismalarini titizlikle sürdürdüklerini ifade etti.

Sahada çalismalara yogun bir sekilde devam ederken, ilçeye kazandirilacak yeni eser ve hizmetlerin planlamalarini titizlikle gerçeklestirdiklerini kaydeden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Canik’imiz için gece gündüz demeden çalismaya devam ediyoruz” dedi.



“Ilçemize deger katmaya devam edecegiz”

Ilçeye yeni eser ve hizmetler kazandirmak için gayretle çalistiklarini vurgulayan Baskan Ibrahim Sandikçi, "Ilçemizde çalismalarimiza hummali bir sekilde devam ediyoruz. Tüm ekiplerimizle sahada yogun bir sekilde çalismalarimizi sürdürürken, ilçemize kazandiracagimiz yeni projelerin ve yatirimlarin planlamalarini hassasiyetle gerçeklestiriyoruz. Canik’imiz için seferberlik halinde çalisiyoruz. Modern yasam alanlari, güvenli ve konforlu yollar, gözde sosyal donati alanlariyla ilçemize deger katmaya devam edecegiz. Her alanda gelismeye devam eden bir Canik’e sahitlik etmeyi sürdürecegiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA