Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Ilkadim'da Hizmetin En Iyisini Hemserilerimizle Bulusturacagiz'

Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, "Ilkadim, Samsun’un kalbidir. Ilkadim’da hizmetin en iyisini hemserilerimizle bulusturacagiz” dedi.

Baskan Kurnaz Açiklamasi  'Ilkadim'da Hizmetin En Iyisini Hemserilerimizle Bulusturacagiz'
Baskan Ihsan Kurnaz, esnaf ziyareti gerçeklestirerek hem esnaflarla sohbet etti hem de taleplerini dinledi. Talepleri tek tek not aldirdi. Yogun bir ilgiyle karsilasan Baskan Ihsan Kurnaz, bu durumdan duydugu memnuniyeti ifade ederek, Ilkadim’da büyük bir degisim ve dönüsümün gerçeklesecegini kaydetti.

Seçim dönemi Ilkadimli hemsehrilerine verdikleri sözleri tek tek yerine getireceklerini vurgulayan Baskan Kurnaz "Üzerimizdeki sorumlulugun farkindayiz. Çok çalismak durumunda oldugumuzun bilincindeyiz. Hemsehrilerimiz sunu iyi bilsin: Samsun’un kalbi Ilkadim’daki büyük degisimi ve dönüsümü günden güne fark edecekleri bir dönem artik baslamistir. Ilkadim, Samsun’un kalbidir. Hak ettigi hizmetleri talep etmek ve almak en dogal hakkidir. Bütün çalismalarimizda bu siarla hareket edecegiz" diye konustu.



"Ilkadim hizmetin en iyisine layik"

Yeni dönemde Ilkadim’in insan odakli hizmetlerle anilacagina dikkat çeken Baskan Ihsan Kurnaz, "Sehir ekonomisinin bel kemigi olan esnafimiz bizim için çok degerli. Esnaflarimizin taleplerini ve sorunlarini yerinde dinliyoruz. Planladigimiz projeleri, gerçeklestirecegimiz hizmetleri de yine hemsehrilerimizin ve esnaflarimizin taleplerine göre sekillendiriyoruz. Daha modern ve güzel bir sehirde yasamak adina ortak akil anlayisiyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layik olan ilçemize hep birlikte katki sunmayi hedefliyoruz. Çalismalarimiz artarak devam edecektir” seklinde konustu.



Talepleri tek tek not aldirdi

Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz’in ziyaretinden duyduklari memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, “Baskanimiz görevi daha yeni devraldi. Ancak sahaya erken çikti. Belediye Baskanimizi sahada görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kendisiyle konusma, sohbet etme, talep ve sorunlarimizi kendisine iletme firsati bulduk. Kendisine tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyoruz” dediler.

Hemsehrilerinin taleplerini dinleyen ve tek tek not aldiran Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, belediye olarak yapilacak hizmetler ve hayata geçirilecek projeler hakkinda bilgilendirmeler yapmak üzere ziyaretlerin artarak devam edecegini ifade etti.

Kaynak: İHA