Baraj Göletlinde Kaybolan Adamin Cansiz Bedenine 17 Gün Sonra Ulasildi

Adana’nin Kozan ilçesinde Ramazan Bayrami’nin 2’nci gününde Gökgöz Mahallesi’nde bulunan Kavsak Bendi Baraji Göletin’de yüzerek karsiya geçmeye çalisirken kaybolan 35 yasindaki Oktay Saritiken’in (35), jandarma su alti robotu ile 17 gündür süren arama çalismasinda cansiz bedenine gece saatlerinde ulasildi.

Baraj Göletlinde Kaybolan Adamin Cansiz Bedenine 17 Gün Sonra Ulasildi
Ankara’dan Kozan’a Ramazan Bayrami tatilini geçirmek için gelen 35 yasindaki Oktay Saritiken, Ramazan Bayrami’nin ikinci gününde Gökgöz Mahallesi’nde bulunan Kavsak Bendi Baraji Göletin’de balik tuttuktan sonra baraj göletlinde yüzerek karsiya geçmek isterken bir anda gözden kayboldu. 3 çocuk babasi Oktay Saritiken’in 17 gündür süren arama kurtarma çalismasinda su alti robotlari cansiz bedenine ulasti.

Saritiken’in cansiz bedenine 35 metre derinlikte ulasildi

Ankara’dan ilçeye gelen Jandarma ekipleri, su alti robotu ile gece saatlerinde yaptigi aramada Saritiken’in 35 metre derinlikte ve baraj göletine girdigi yerden 100 metre açikta cansiz bedenine ulasildi.

17 gündür Saritiken ailesi ve mahallelinin aci bekleyisi sürerken Muhtar Mizrak Acar 17 gündür bir haber almayi beklediklerini ifade ederek "Arama çalismasi günlerdir araliksiz sürdü. Çok sükür cenazemize ulastik. Jandarma ekiplerine ve AKOM ekiplerine tesekkür ederiz Allah razi olsun” dedi.

Saritiken’in cenazesi Adana adli tip kurumuna gönderildi.
Kaynak: İHA