Gölpazari Muhtarlar Dernegi Baskanligini Ismail Gücen Kazandi

Gölpazari Muhtarlar Derneginin Olagan Genel Kurul Toplantisinda yapilan seçimde baskanliga Köprücek Hacidurmuslar Köyü Muhtari Ismail Gücen seçildi.

Gölpazari Muhtarlar Dernegi Baskanligini Ismail Gücen Kazandi
Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan baslayan toplantida bir konusma yapan Gölpazari Kaymakami Alparslan Sözen, yapilacak olan seçimin hayirlara vesile olmasi temennileri ile basladi.

Muhtarlar, vatandasin, devletin temel bas taci ve varlik sebebi oldugunu belirten Kaymakami Sözen; "Vatandaslarimizin her seyin en iyisine layiktir. Sizler devletimiz ile vatandasimiz arasinda köprü vazifesi yapiyorsunuz. Devletimizin çok önemli sorumluluklar yükledigi ve milletimizin gönlünde taht kurmus bir müesseseyi temsil ediyorsunuz. Sizler ve bizler bir kamu görevi yürütüyoruz. Hedefimiz de vatandasimizin daha rahat ve müreffeh bir ortamda hayatini sürdürmesi, kamu hizmetinden daha hizli ve verimli bir sekilde istifade etmesidir. Bunun için elimizdeki imkânlari, yetkileri kullanmak zorundayiz” dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan Gölpazari Muhtarlar Dernegi Baskan seçimine geçildi. Iki adayin yaristigi seçim sonucunda Ismail Gücen Dernek Baskanligina seçildi.

Ismail Gücen yaptigi konusmada, "Birlik ve beraberligimizi bozmadan, devraldigimiz bu görevi layikiyla yapacagimdan kimsenin süphesi olmasin. Bu bir nöbet degisimidir. Nöbeti devraldik. Zamani geldiginde devredecegiz. Bütün muhtar arkadaslarima tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA