Baskan Özel'den Veteriner Hekimleri Unutmadi

Bozdogan Belediye Baskani M. Galip Özel ilçede görev yapan veterinerleri unutmadi. 27 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü dolayisiyla ilçede görev yapan veterinerleri ziyaret eden belediye ekipleri hekimlerin günlerini kutlayarak hediyelerini takdim etti.

Baskan Özel'den Veteriner Hekimleri Unutmadi


Bozdogan Belediye Baskani Galip Özel, veteriner hekimlerin önemine vurgu yaparak, yasadiklari sorunlarla ilgili Bozdogan Belediyesi olarak tüm hekimlerin yaninda olacaklarini belirtti.

Göstermis olduklari özverili çalismalar için Veteriner Hekimlere tesekkür eden Baskan Özel, “Fedakar ve basarili çalismalarla, ülkemizin olagan ve olaganüstü tüm süreçlerinde, sadece hayvan sagligi degil halk sagligi, gida güvenligi ve çevre sagligi alanlarinda büyük hizmetler sunan pek kiymetli veteriner hekimlerimizin daima yaninda ve destekçileri olacagiz. Ülkemiz ve Dünya’da tüm saglik alani içerisinde ciddi bir öneme sahip olan Hekimlerimizin 27 Nisan Veteriner Hekimler Gününü kutluyor ve bu kutsal görevin zorluklari karsisinda sarf ettikleri özveriden dolayi tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA