Tatil Planlari Ile Birlikte Valiz Tamiratinda Hareketlilik Basladi

Yaz ayinin gelmesiyle birlikte birçok vatandas tatil planlari yapmaya baslarken, tatil hazirligi çerçevesinde valiz tamiratlarinda da hareketlilik basladi, esnafin yüzü güldü.

Tatil Planlari Ile Birlikte Valiz Tamiratinda Hareketlilik Basladi


Havalarin isinmasiyla birlikte tatil sezonu da baslarken, tatil plani yapan birçok vatandas, depolarinda sakladiklari valizlerini çikarmaya basladi.

Yaz tatili planlari yapan vatandaslar hazirliklara baslarken, valizlerinin de tamirat ve bakimlarini yaptirmaya basladi.

Çanta ve valiz tamiri yapan ustalarda da tamirat islerinde yogunluk yasaniyor. Birçok vatandas her yil yeni valiz almaktansa elindeki valizin genel bakimini yaptirip kullanmayi tercih ettigini bu sebeple tatil sezonu ile birlikte valiz tamirati islerinin artmaya basladigini ifade eden çanta ve valiz tamir ustasi Murat Yardim, hareketliligin esnafin da yüzünü güldürdügünü belirtti.



Aydin’in Efeler ilçesinde 25 yildir ayakkabi, çanta ve valiz tamirati yapan Murat Yardim, çanta ve valiz fiyatlarinin yüksek olmasi ve tamiratinin çok uygun olmasi nedeniyle vatandaslarin tadilata yöneldigini ifade etti.

24 yildir kendisine ait 4 metrekarelik atölyesinde ailesinin kazancini sagladigini ve “En büyük sermayem" dedigi meslegini ilk günkü heyecanla sürdürdügünü vurgulayan Yardim, vatandaslarin taleplerini en iyi sekilde yerine getirmeye çalistigini ifade ederek; “Havalarin isinmasi ve yaz ayinin gelmesiyle birlikte çok sükür bizim islerimizde de yogunluk basladi.

Tatil plani yapan birçok vatandas, depolarindan çikardiklari valizlerini getiriyor. Bizler de bakimlarini yapiyoruz. Her yil yeni bir valiz almaktansa tamirini yaptirmayi tercih ediyorlar. Zaten sifir valiz fiyatlari yüksek, tadilatini yaptirmak daha uyguna geliyor. Valizlerin çesidine ve tadilat yapilacak bölgesine göre fiyatlar degisiklik gösterse de bakimini yaptirmak her zaman yenisini almaktan daha ucuza geliyor” dedi.

Kaynak: İHA