Ögrenciler Organ Bagisina Dikkat Çekti

Aydin’da faaliyet gösteren Agir Pedallar Bisiklet Grubu tur sezonunu açti. Sezonun ilk turunda ’’Parla Center’’ isminde gruplariyla Agir Pedallar’a eslik eden Atça MYO ögrencileri, organ bagisina dikkat çekmek amaciyla bisikletlere bilgilendirme brosürleri bagladi.

Ögrenciler Organ Bagisina Dikkat Çekti


Grup adina açiklamada bulunan Özge Sultan Agca, ’’Vatandaslari organ bagisina tesvik etmek amaciyla elimizden geldigince dikkat çekici projeler üretmeye çalisiyoruz. Hastanelerde organ bekleyen binlerce hastanin oldugu gerçeginin geri plana atildigini düsündük ve organ bagisina dikkat çekmek amaciyla Agir Pedallar Bisiklet Grubu’na bu sezonun ilk bahar turunda eslik etmek istedik. Bizler herkesi organ bagisi yapmaya ve hayat olmaya davet ediyoruz. Projemize dikkat çekme konusunda destek olan Agir Pedallar ailesine de çok tesekkür ediyoruz’’ dedi.



Agir Pedallar Grubu Yöneticilerinden Ferda Ok, ’’Genç kardeslerimizi duyarli davranislarindan dolayi tebrik ediyoruz. Biz Agir Pedallar olarak tüm sosyal sorumluluk projelerinin yaninda olmaya devam edecegiz. Vatandaslarimizi saglikli bir yasam için spor yapmaya davet ediyor, imkani olan herkesi birkaç dakikalarini ayirarak organ bagisi yapmaya davet ediyoruz. Yeni sezonumuzda hem turlarimiza hem de sosyal sorumluluk projelerimize devam edecegiz. Bizi destekleyen ve eslik eden tüm Aydinli bisiklet severlere tekrar tekrar tesekkür ediyoruz.’’
Kaynak: İHA