Mimarlar Odasi Genel Kurulu'nda Bandirma Rüzgari

Mimarlar Odasi 49. Olagan Genel Kurulu’nda Bandirma Temsilcilik Baskani Çagri Aldemir, sektördeki önemli konulari ele alarak gündeme tasidi.

Mimarlar Odasi Genel Kurulu'nda Bandirma Rüzgari
19-20-21 Nisan tarihlerinde düzenlenen Mimarlar Odasi 49. Olagan Genel Kurulu’na Türkiye genelinden 821 delege katilim sagladi. Balikesir Delegesi olarak toplantiya katilan Bandirma Temsilcilik Baskani Çagri Aldemir, 7 kisiden olusan divan kuruluna seçildi.

Toplantinin kapanis konusmasini gerçeklestiren Çagri Aldemir konusmasini üç ana baslik altinda topladi. Çagri Aldemir Ilk olarak yeni mezun mimarlarin odaya üye olmasinin saglanmasi için neler yapilmasi gerektigini açikladi ve kendi çalismalarindan örnekler verdi. Ikinci olarak yapi denetim havuz sistemindeki aksakliklardan söz etti. Üçüncü olarak mevcut otopark yönetmeliginin eski yapi stogunun yenilenmesinin önündeki en büyük engel oldugundan söz ederek bu problemlerin çözülmesi konusunda mutlaka Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi ile görüsülüp çözüm bulunmasi gerektigini belirtti.

Çagri Aldemir, konusmasini tesekkürlerle tamamladi. Çagri Aldemir, “49.Dönemde göreve gelen yeni yönetim kurulunu tebrik eder, TMMOB Delegeligine seçilen Balikesir Sube Baskanimiz Betül Dikici, Onur Kuruluna seçilen Nurdan Topograf ve Denetleme Kuruluna seçilen Birol Yildizdag’i da kutlariz,” dedi.

Kaynak: İHA