Milletvekili Olamayinca Hastaneye Kaldirilmisti, Muhtarligi Kazandi Simdi 2028 Seçimlerine Hazirlaniyor

Elazig’da 14 Mayis 2023 seçimlerinde bagimsiz milletvekili olan ve kazanamadigini ögrendiginde hastaneye kaldirilmasi ile gündeme gelen Salibaba Mahallesi Muhtari Muhammet Haci Günes, yerel seçimlerde yeniden muhtar seçildi. Muhtar Günes, 2028 seçimlerinde milletvekililgi için yine aday olacagini belirterek, simdiden vatandaslari gezerek oy istemeye basladi.

Milletvekili Olamayinca Hastaneye Kaldirilmisti, Muhtarligi Kazandi Simdi 2028 Seçimlerine Hazirlaniyor
Elazig’da 14 Mayis 2023 seçimlerinde ilginç tavirlari ve projeleri ile dikkat çeken, kazanamamasinin ardindan hastaneye kaldirilmasi ile gündeme gelen Salibaba Mahallesi Muhtari Muhammet Haci Günes, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri’nde 13 oy farkla yeniden mahalle muhtarligini kazandi. Muhtar Günes, yerel seçimlerin ardindan hemen kollari sivayarak, 2028 yilinda yapilmasi planlanan genel seçimlerde yeniden aday olacagini belirtti.

Mahalle sakinlerinin destegini alarak seçim çalismalarina start veren Muhtar Günes, 2028 yilinda milletvekili seçilerek gençlere çay, çorba, kuru fasulye ve pilav yedirecegini belirtti.



’’Muhtarligi siyasette önümüzün açilmasi için tercih ettik’’

31 Mart seçimlerinde yeniden muhtar seçildigini belirten Salibaba Mahallesi Muhtari Muhammet Haci Günes, “Allah Salibaba halkindan, bizleri destekleyen vatandaslarimizdan razi olsun. Muhtarligi siyasette önümüzün açilmasi için tercih ettik. Önümüzdeki 2028’de Allah nasip ederse hedefimiz Meclise gitmektir. Elazig’daki vatandaslarin sorunlarini dinleyip dile getirmektir. Vatandaslarimizla birlikte el birligi içerisinde Elazig’i yönetip belirli bir yerlere getirecegiz. Tüm siyasetçilerle oturup kalkan birisiyim. Bir siyasi tecrübem de var. Elazig’da milletvekilini aratmayacak kariyere sahibim. Vatandaslardan oy istiyorum. Vatandaslar bagimsiz milletvekili adayi oldugum zaman bana oy vermedikleri için pismanlar. Ben 2028 seçimlerinde mutlaka aday olacagim. O Meclise giderek, o kirmizi koridorlarda gezecegim. Gençlerimize çay, çorba, kuru fasulye ve pilav yedirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA