Kaymakam Yakuta, Rafting Egitim Kampi'nda Kanocularla Bulustu

Dalaman Kaymakami Mesut Yakuta Türkiye Kano Federasyonu Baskanligi tarafindan düzenlenen Rafting Temel Egitim ve Gelisim Kampi’ni ziyaret ederek kamp dâhilinde gerçeklesen yarismalarda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Kaymakam Yakuta, Rafting Egitim Kampi'nda Kanocularla Bulustu
Dalaman Kaymakami Mesut Yakuta, Türkiye Kano Federasyonu Baskanligi tarafindan düzenlenen ve Dalaman Çayi’nda gerçeklesen Rafting Temel Egitim ve Gelisim Kampi’ni ziyaret etti. Kaymakam Yakuta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami vesilesiyle kamp dahilinde düzenlenen yarismalarda basari gösteren takimlara ödüllerini verdi.

Kamp, rafting sporuna yeni baslayanlar için temel egitimlerin yani sira, tecrübeli sporcularin becerilerini gelistirebilecekleri çesitli aktiviteleri içeriyor. Bu yilki etkinlik, özellikle çocuklar ve gençler arasinda büyük bir heyecan olusturdu.

Ödül törenine, Dalaman Kaymakami Mesut Yakuta’nin yani sira Garnizon Komutani Hava Silah Sistem Albay Halil Gökçe, Belediye Baskani Sezer Durmus ve diger kurum amirleri de katildi.

Tören, sporcularin basarilarini kutlamak ve onlari tesvik etmek amaciyla düzenlendi.

Kaymakam Yakuta, ziyaretin ardindan yaptigi açiklamada, “Gençlerimizin sporla iç içe olmalarini ve dogayla bag kurmalarini önemsiyoruz. Rafting, hem fiziksel hem de zihinsel becerileri gelistiren bir spor. Bu tür kamplarin gençlerimizin gelisimine katki sagladigini görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA