Kartal'da Kadin Cinayeti Açiklamasi Ailesini Arayip 'Intihar Etti' Dedi

Kartal’da bir sahis, rezidans dairesinde tartistigi kadini tabancayla vurarak öldürdü. Katil zanlisi, kadinin ailesini arayarak intihar ettigini söyledi. Gözaltina alinan sahis cinayeti itiraf etti.

Kartal'da Kadin Cinayeti Açiklamasi Ailesini Arayip 'Intihar Etti' Dedi


Olay geçtigimiz Çarsamba günü Kartal’da bulunan bir rezidansta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli ve 3 çocuk babasi Ömer Öktem (47), bir süredir birlikte oldugu estetisyen Selin Yalin’i tabanca ile vurarak öldürdü. Yasanan olay sonrasi Öktem, öldürdügü genç kadinin enistesi Mesut Togay’i arayarak intihar ettigini söyledi.

Haberi alan kadinin yakinlari durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde yapilan incelemelerde kadinin basinin arka kisminda yogun kanin bulundugu ve elinde de tabanca oldugu tespit edildi.

Intihar etti’ dedi

Ömer Öktem, Yalin ile 8 yildir dini nikahli olduklarini, olay günü bulusup alkol aldiklarini ve bir süre sonra aralarinda tartisma çiktigini iddia etti. Öktem, eline aldigi silahla duvara 8 el ates açtigini silaha kenara biraktiktan sonra Yalin’in ayni silahla intihar ettigini belirtti.

Polis ekiplerince ifadesine basvurulmak üzere emniyete götürülen Ömer Öktem, önce yanlislikla Yalin’a ates ettigini söyledi ardindan cinayeti isledigini itiraf etti. Gözaltina alinan Ömer Öktem, emniyette yapilan islemlerin ardindan Kartal’da bulunan Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. Öktem, savcilikta verdigi ifadede Selin Yalin’in ölümüyle sonuçlanan olayin kazayla oldugunu söyledi.

Öktem, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA