Kartal Belediyesi Kres Ögrencileri Maltepe Üniversitesi'ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kres Müdürlügü 6 yas ögrencileri ve Kalben Dernegi’nin (Korunma Altinda Yetisen Gençler ve Koruyucu Aile Dernegi) katilimi ile Marmara Egitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Senligi” yapildi.

Kartal Belediyesi Kres Ögrencileri Maltepe Üniversitesi'ne Konuk Oldu


Istanbul Marmara Egitim Kurumlari Vakfi (IMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelisimi Programi, Egitim Fakültesi Ingilizce Ögretmenligi ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelisimi ögrencilerinin hazirladigi tiyatro ve atölye çalismalarinin yer aldigi senlikte, çocuklar birbirinden güzel etkinliklerle keyifli bir gün geçirdi.

Kartal Belediyesi Baskan Yardimcisi Dr. Dilek Kars ve Kartal Belediyesi Kres Müdürü Hilal Kiraç’in da katildigi etkinlikte çocuklar Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelisimi ögrencilerinin hazirladigi ‘Nuh’un Gemisi’ isimli tiyatro oyununu izledi. Çocuklar daha sonra kosu parkurundaki etkinliklerin ardindan, ‘Gezegenleri Taniyalim’ gibi 14 farkli atölyede çalismalar yaparak keyifli bir gün geçirdi. Çocuklarla gün boyu ilgilenen çocuk gelisimi egitimi alan ögrenciler, Kartal Belediyesi kres ögretmenleriyle sohbet ederek mezun olduktan sonraki is hayati hakkinda bilgi alisverisinde bulundu.

“Çocuklarimizin hafizalarinda güzel hatiralar oldu”

Etkinlikte emegi geçen vakif gönüllülerine ve ögrencilere tesekkür eden Baskan Yardimcisi Dr. Dilek Kars, “Bugün çocuklarimizla çok güzel bir gün geçirdik. Bu denli güzel düsünceyle hazirlanmis bir etkinlige katilmaktan çok mutluluk duyuyorum. Böyle güzel isler çocuklarimizin hafizalarinda kalici yer ediyor ve burada yapilan etkinlikler onlarin gelisiminde çok büyük rol oynuyor. Bu etkinligi hazirlayan genç ögrencilerimiz eminim ki, ileride meslek hayatina atildiklarinda çok güzel islere imza atacaklar. Çocuklarimizda güzel bir iz biraktiklari için emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.” diyerek çocuklarla ve ögrenciler ile toplu fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA