Fethiye 2024 Yaz Sezonuna Hazirlaniyor

Fethiye Kaymakamligi, turizm sektörünün önde gelen temsilcileriyle bir araya gelerek 2024 yaz sezonu için önemli kararlar aldi.

Fethiye 2024 Yaz Sezonuna Hazirlaniyor
Fethiye, turizm sektöründe iddiali adimlar atmaya devam ediyor. Fethiye Kaymakamligi öncülügünde gerçeklestirilen Turizm Koordinasyon Toplantisi, bölgenin turizm potansiyelini daha da ileriye tasima hedefiyle düzenlendi.

Fethiye Kaymakami Ismail Hakki Ertas’in baskanliginda yapilan toplantida, 2024 yaz sezonunun huzurlu ve düzenli geçirilmesi için alinacak önlemler ele alindi.

Toplantiya, turizm alaninda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluslari, dernekler, odalar ve kooperatiflerin temsilcileri katildi.

Katilimcilar, Fethiye’nin turizm gelirlerini artirma ve bölgeyi daha cazip bir destinasyon haline getirme konusunda fikir alisverisinde bulundular. Özellikle güvenlik, altyapi ve hizmet kalitesinin artirilmasi gibi konularin üzerinde duruldu.

Toplantida ayrica, turistlerin bölgeye olan ilgisini artiracak yeni projeler ve etkinlikler planlandi. Fethiye’nin dogal güzelliklerini ön plana çikaracak tanitim stratejileri ve sürdürülebilir turizm uygulamalari da gündeme geldi.
Kaynak: İHA