Baskan Kul Açiklamasi 'Egitime Büyük Önem Veriyoruz'

Samsun’un Terme Belediye Baskani Senol Kul, annesi Mukaddes Kul adina yaptirdigi Terme Mukaddes Kul Özel Egitim Uygulama Okulu Müdürü Abdulkadir Öztürk ve özel ögrencilerini agirladi. Bulusmada duygu dolu anlar yasayan Baskan Kul, “Egitime büyük önem veriyoruz. Çocuklarin gelismelerine destek vererek, ülkenin gelecegine de destek vermis oluyoruz” dedi.

Baskan Kul Açiklamasi 'Egitime Büyük Önem Veriyoruz'
Terme Belediye Baskani Senol Kul, hayirli olsun ve tebrik ziyaretleri kapsaminda son olarak rahmetli annesi Mukaddes Kul adina ilçenin Evci Mahallesi sinirlari içerisinde hayirsever olarak yaptirdigi Terme Mukaddes Kul Özel Egitim Uygulama Okulu Müdürü Abdulkadir Öztürk ve özel ögrencilerini agirladi.

Karayolu kenarindaki 13 bin 100 metrekare arsanin 600 metrekarelik kismina kurulan okul, 8 derslik kapasiteli olarak hizmete alindi. Okul ile ilgili 2017 yili baslarinda Samsun Valiligi, Il Milli Egitim Müdürlügü ve Baskan Senol Kul arasinda protokol düzenlenmisti. Baskan Kul, Kozluk Belediye Baskanligi döneminde, bagisladigi 50 dönüm arsa ile Kozluk Mahallesi’ne de modern bir fen lisesi kazandirmisti.

Çocuklarin gelecegin teminati olduklarini rahat etmesini saglayacak her türlü ayrintiyi düsündüklerini söyleyen Belediye Baskani Senol Kul, “Ülkemizin gelecegi olan gençlerimizin gelecege güvenle bakabilmesi için egitime büyük önem veriyoruz. Onlarin daha modern sartlar altinda egitim almasi için elimizden gelen her türlü destegi verdik, verecegiz. Hayata geçirecegimiz projelerimizde de çocuklarimiz ve gençlerimiz her zaman ön planda olacak. Çocuklarimizin yüzünün güldügünü görmek her seye bedel” diye konustu.

Terme Belediye Baskani Senol Kul’un esi Nuran Kul, Terme Mukaddes Kul Özel Egitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek, çocuklarin bedensel gelisimlerinde kullanabilecekleri kosu bandi hediye etti. Nuran Kul, “Esim Senol Kul ile birlikte her zaman egitimin ve özel çocuklarimizin destekçisi olmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA