Özalp'ta Minik Ögrenciler Sinema Ile Bulustu

Van’in Özalp ilçesi 3 Nisan Ilkokulu birinci sinifta egitim-ögretim gören 120 minik ögrenci sinema ile bulustu.

Özalp'ta Minik Ögrenciler Sinema Ile Bulustu
Özalp Meslek Yüksekokulu Müdür Yardimcisi Ögretim Görevlisi Sadik Er’in ögrencileri ile birlikte yürüttügü “Gönüllülük Çalismalari” kapsaminda yapilan etkinliklerde, 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla 120 minik ögrenci sinema ile bulustu. Özalp MYO ögrencilerinden Esra Karakas, Songül Akman ve Fethullah Kutlu ile yürüttükleri gönüllülük projeleri kapsaminda 3 Nisan Ilkokulu birinci sinifta egitim-ögretim gören 120 minik ögrenci Özalp Gençlik Merkezi Sinema Salonunda ilk defa sinema ile bulustu. Ögrencilere misir ikramiyla keyifli bir film izleme sunuldu. Heyecan ve mutluluklarini basta Özalp Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özlem Orunç Kilinç ve emegi geçenler ile paylasan çocuklar, bu özel gün için kendilerine unutulmaz bir deneyim yasatan yetkililere tesekkür etti.

Projeyi yürüten Özalp Meslek Yüksekokulu Müdür Yardimcisi Ögretim Görevlisi Sadik Er, 23 Nisan’in sadece bir bayram degil, ayni zamanda milli egemenligin ve çocuklara armagan edilmis bir bayram oldugunu vurgulayarak, “Türkiye, dünyada çocuklarina bayram hediye eden ve bu bayrami bütün dünya ile paylasan ilk ve tek ülkedir. Bizler de çocuklarimizin bu anlamli günlerine biraz daha nese ve mutluluk katmak adina onlara bu keyfi yasatmak istedik. Bu vesileyle tüm çocuklarimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutlar, onlara saglikli, mutlu ve basarili bir hayat dilerim” dedi.

Konusmasinin sonunda basta proje yürütücüsü ögrencilerine, ögrencilerin tasinmasi için otobüs tahsis eden belediye yetkililerine, Gençlik Merkezi müdür ve yetkililerine ve 3 Nisan Ilkokulu müdür ve sinif ögretmenlerine tesekkür ederek bu tür etkinliklerin devam edecegini belirtti.

Kaynak: İHA