Kayseri OSB Saglik Merkezi Yapimi Için Çalismalar Basladi

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki saglik hizmeti ihtiyacinin yerinde karsilanmasi amaciyla kurulmasi planlanan Saglik Merkezi yapimi için start verildi.

Kayseri OSB Saglik Merkezi Yapimi Için Çalismalar Basladi
Kayseri OSB Baskani Mehmet Yalçin’in üzerinde önemle durdugu ve "Kayseri OSB sanayicisi saglik merkezi hizmetini hak ediyor” dedigi, Kayseri OSB Saglik Merkezi için insa çalismalari basladi.

Kayseri OSB Baskani Mehmet Yalçin, geçtigimiz aylarda yapilan ön fizibilite çalismasi sonrasinda projelendirme çalismalarini Kayseri Il Saglik Müdürlügü ile beraber yürüttüklerini belirtti.

Kayseri OSB’de saglik merkezi ihtiyaci bulundugunu daha önce sik sik ifade ettiklerini vurgulayan Baskan Yalçin; "Saglik merkezi kurulmasi yönündeki fikrimizi Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Mehmet Özhaseki basta olmak üzere Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek beyefendi ile paylasmis ve desteklerini istemistik. Süreçte Kayseri Il Saglik Müdürümüz Dr. Mehmet Ersan ve ekibi ile yaptigimiz istisareler sonucunda, Kayseri OSB Hizmet binasi karsisindaki Zorlu Enerji’den kalan binanin saglik merkezi olarak yeniden düzenlenmesi için karar aldik. Projelendirme çalismalarinin bitmesiyle birlikte ihale süreçlerini gerçeklestirerek, mevcut binamizda yeniden düzenleme çalismalarina baslamis bulunmaktayiz" dedi.

Baskan Yalçin, “Saglik Müdürlügümüzce istenen sartlara göre binamizda yapilacak yenileme ve tadilat islemlerinin yaklasik 7-8 ay kadar sürmesini hedefliyoruz. Akabinde Kayseri Saglik Müdürlügü’nce talep edilecek araç, cihaz ve ekipmanlari da Kayseri OSB olarak biz temin edecegiz. Insallah 2025 yilinda Kayseri OSB Saglik Merkezimiz, sanayicilerimize ve çalisanlarina hizmet vermeye baslayacak" diye konustu.

Baskan Yalçin, Kayseri OSB Saglik Merkezi kurulmasi için desteklerini esirgemeyen Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Mehmet Özhaseki’ye sükranlarini sundugunu belirterek, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan ve saglik bakanligi çalisanlarina da verdikleri desteklerden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA