Istanbul'da Piskin Müsteriler Kamerada Açiklamasi Sigara Içirmeyince Ücretini Ödemeyip Kaçtilar

Güngören’den Mecidiyeköy’e gitmek için taksiye binen üç kisi, sürücünün araçta sigara içilmesine izin vermemesinin ardindan ücreti ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsünün, “90 lirami verir misin?” sözlerine karsilik yolcu, “Benim param yok. Git, onlardan al. Paramla beni rehin mi alacaksin” seklinde piskin bir cevap verdi. Yasanan tartismayi taksi sürücüsü cep telefonu kamerasiyla kaydetti.

Istanbul'da Piskin Müsteriler Kamerada Açiklamasi Sigara Içirmeyince Ücretini Ödemeyip Kaçtilar
Güngören Merter’de dün aksam saatlerinde meydana gelen olayda taksi sürücüsü Isa Ünver, yol kenarinda kendisini durduran üç kisiyi aracina aldi. Sisli Mecidiyeköy’e gitmek için yola çikan takside yolcular, bir anda sigara içmek istediklerini belirtti.



“Paramla beni rehin mi alacaksin?”

Ünver’in aracinin içinde sigara içilmesine izin vermemesinin ardindan yolcular ile sürücü arasinda tartisma çikti. Bunun üzerine araçtan inen yolcular, 90 liralik taksimetre ücretini ödemek istemedi. Ünver’in, “90 lirami verir misin” sorusuna, “Paramla beni rehin mi alacaksin? Benim param yok, git onlardan al” diyerek cevap veren piskin yolcular ücreti ödemeden araçtan ayrildi. O anlar taksi sürücüsünün cep telefonu kamerasi tarafindan kaydedildi. Kaydedildigini gören sahis ise “Hem beni sosyal medyaya atacaksin hem de para isteyeceksin” diyerek uzaklasti.

“Sen niye karisiyorsun?’ diyerek araçtan ineceklerini söylediler”

Taksi sürücüsü Isa Ünver ise, “Bugün E-5’te ilerlerken bir arkadas Merter’de beni durdurdu. Kendisiyle birlikte iki tane de kadin bindi. Bana Mecidiyeköy’e gideceklerini söylediler. Kavsaktan dönüp Mecidiyeköy istikametine baglanacagim esnada araçta sigara içmek istediler. Araçta sigara içmenin yasak oldugunu ve buna izin veremeyecegimi bildirdim. Arkadas bunun üzerine söylenmeye basladi.

‘Biz içiyoruz, kimse karismiyor. Sen niye karisiyorsun? diyerek araçtan ineceklerini söylediler. Indirmek için müsait bir yere yanastim. 90 liralik taksimetre ücretine itiraz ettiler” dedi.

Kaynak: İHA